Головна » 2008 » Грудень » 3 » Конкурс «Стань Ідеалістом»
22:37
Конкурс «Стань Ідеалістом»

Видавництво «Стандарт» і журнал «Управління компанією» оголошують новину про старт конкурсу «Стань Ідеалістом», мета якого – залучити молодь до команди молодих талановитих журналістів, яким цікавий і близький захоплюючий світ бізнесу.

"Наш журнал ріс разом із українським бізнесом. Ми, як ніхто інший, розуміємо, що таке постійний процес росту. Дати можливість молоді стати експертами в сфері управління, а також зростати й розвиватися у цьому напрямі – наше основне завдання на даний момент", - каже Наталія Черепухіна, виконавчий директор видавництва "Стандарт".

Ідея і назва конкурсу беруть свій початок від назви однойменної рубрики журналу «Управління компанією», яка представляє собою концентрацію оригінальних ідей і аналітичних спостережень. Здатність вибірково підходити до інформації, аналізувати, легко й доступно подавати її читачеві – це те, що властиво справжньому ІдеЯлісту.

ІдеЯліст живе в кожному з нас – впевнені організатори конкурсу – а тому будь-який студент вищого навчального закладу, який має бажання взяти участь у конкурсі, отримує можливість не тільки стати частиною одного з найкращих українських журналів про менеджмент, але й знайти, а головне розвинути у собі здібності ІдеЯліста.
Умови конкурсу

1. Конкурс проходить з 14 листопада 2008 року по 30 січня 2009 року.
2. Конкурс складається з 2-х турів.
3. Для участі в I-му турі Конкурсу потрібно надіслати 3 конкурсні статі на адресу konkurs@careerguide.com.ua

«5 ідей, як заробити на…»

«Тенденції сучасного бізнесу»

5 питань, які Ви бажаєте поставити гуру менеджменту, і 5 питань відомому українському бізнесмену

4. Останній термін відправлення робіт для участі в I-му турі Конкурсу – 21 грудня 2008 року.
5. Фіналісти, які потрапили до II-го туру, отримують нове завдання, що дозволить визначити їхню спеціалізацію.
6. Переможців кожного туру визначає жюрі Конкурсу, до якого входять редактори журналу «Управління компанією» і керівництво видавництва «Стандарт».

Реєстрація для участі в конкурсі проходить на сайті http://www.careerguide.com.ua

Організатори конкурсу:

Видавництво «Стандарт» – незалежне приватне видавництво, засноване в 1996 році. Видає 7 професійних журналів, а також бізнес-літературу, надає послуги з підготовки до друку та друку у власній типографії.

Журнал «Управління компанією» – перший український журнал про менеджмент. Виходить з 1995 року. Цільова аудиторія – топ-менеджери та бізнес-еліта України.

Організаційний партнер конкурсу: Рекрутингова агенція «CareerGuide» – працює з 2006 року. Профіль агенції – graduate recruitment, підбор персоналу середньої і вищої ланки, формування позитивного іміджу компаній як роботодавців (employer branding).

Джерело: http://unistudy.org.ua/?q=node/472

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 803 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0