Головна » 2008 » Грудень » 3 » ВИЗНАЧЕНО ІМЕНА ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «ПРОСТІР ЗМІН»
22:51
ВИЗНАЧЕНО ІМЕНА ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «ПРОСТІР ЗМІН»
ВИЗНАЧЕНО ІМЕНА ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «ПРОСТІР ЗМІН» — ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ УСПІШНОЇ МОЛОДІ, ОРГАНІЗОВАНОЇ ФОНДОМ АРСЕНІЯ ЯЦЕНЮКА “OPEN UKRAINE”
43 проекти та їх автори представлені на порталі www.prostirzmin.org — це молоді люди, які вже сьогодні успішно реалізовують проекти, що приносять користь громаді. З проектами та їх авторами можна познайомитися на порталі, взяти участь в їх обговоренні.

Нагадаємо, що в травні 2008 року Фонд “Open Ukraine” оголосив конкурс на підтримку та  сприяння суспільному визнанню успішних молодих людей, які вже сьогодні працюють на те, щоб змінити країну на краще.  Протягом травня—вересня на конкурс було подано 230 проектів з майже усіх регіонів України. Наглядова рада програми відібрала з них 43 найкращих.

Про програму «Простір Змін»:

- "Простір Змін" — це спроба знайти молодих людей, які вже сьогодні змінюють країну. Це люди, які вже сьогодні самостійно придумують та реалізовують проекти, що допомагають громаді.
- Програма "Простір Змін" — це сприяння таким людям — вона надає можливості для навчання, а відтак— для розвитку їх проектів.
- Портал "Простір Змін" — це можливість обміну досвідом, адже ідеї переможців відкриті, і їх успіх можна повторювати в різних регіонах країни.                       

База даних цих людей www.prostirzmin.org  відкрита для усіх:

— Журналістів — які зможуть знайти історії для своїх публікацій
— Донорів — які зможуть знайти нових партнерів для реалізації власної місії
— Рекламодавців — які зможуть знайти цікаві проекти, що торкаються молодіжної аудиторії
— Експертів — які зможуть обговорювати свою проблематику з незаангажованими молодими фахівцями
— Політичних партій — які зможуть побачити, чим насправді живе соціально активна молодь в Україні

Фонд «Оpen Ukraine» сподівається, що портал допоможе переможцям програми знайти нові контакти, нових партнерів, нові перспективи.

За додатковою інформацією просимо контактувати з Ларисою Сивак, Фонд Open Ukraine, (044) 235-5298, 235-9569, ls@openukraine.org

Larysa Syvak
Open Ukraine Foundation
Manager | Public Relations
10, Chapajeva Str., of. 3, Kyiv, 01030
Tel.: (044) 235-5298
Fax: (044) 234-5380
www.openukraine.org

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 798 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0