Головна » 2008 » Грудень » 5 » Енергетична безпека держави – сучасний виклик потребує нових ідей розв’язання проблеми
09:18
Енергетична безпека держави – сучасний виклик потребує нових ідей розв’язання проблеми
Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» продовжує сприяння публічному обговоренню проблем енергетичної безпеки України.
Першим етапом стала традиційна Інтернет-вікторина «чорноморсько-каспійський регіон та європейська енергетична безпека» у рамках підготовки ІІ Київського без пекового форуму.

На другому етапі легати «ДИПКОРПУСУ» взяли участь у самому Форумі на тему "ЧОРНОМОРСЬКО-КАСПІЙСЬКИЙ РЕГІОН ТА ЄВРОПЕЙСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА БЕЗПЕКА", організованому Фондом Арсенія Яценюка «Open Ukraine».

На разі проходить розповсюдження ретельно добраної тематичної наукової, навчальної та навіть літератури художньої літератури з питань енергетичної безпеки та міжнародних відноси для серед переможців та призерів Інтернет-вікторини. Також переможці отримають надзвичайно цікавий випуск партнера вікторини - офіційного журналу Міністерства закордонних справ «Зовнішні справи». Особливість номеру – тематичний блок «Україна-Греція: позбавитися «синдрому вступу до ЄС», підготованого у співпраці з Маріупольським державним гуманітарним університетом.

Також форсується відкриття відповідного розділу з питань енергетичної безпеки на порталі суспільно-політичного часопису «ДИПКОРПУС». Тут молоді дослідники зможуть безперешкодно розміщувати власні розвідки, статті, дослідження та коментарі поточних проблем міжнародних відносин та внутрішньої політики в контексті забезпечення енергобезпеки.

У планах Ліги «ДИПКОРПУС» проведення подальших спільних заходів на тему енергетичної безпеки з Фондом Арсенія Яценюка «Open Ukraine». Зокрема, на численні прохання учасників Інтернет-вікторини з енергобезпеки опрацьовується можливість влаштування тематичних інтернет-конференцій з питань енергетики зі знаними фахівцями за участі усіх бажаючих.
Переглядів: 805 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0