Головна » 2008 » Грудень » 8 » Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад до Секретаріату Кабінету Міністрів України
22:26
Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад до Секретаріату Кабінету Міністрів України

Більшість громадян України свідомо зробили свій вибір на користь вступу країни до Європейського Союзу. Адже саме з європейським вибором пов’язані основні перспективи розвитку України.

Європейська та євроатлантична інтеграція є визначальними чинниками як зовнішньої, так і внутрішньої політики Української держави, які забезпечують гарантії верховенства права, дотримання прав людини, розвиток громадянського суспільства і демократії, побудову соціально орієнтованої ринкової економіки.

Указом Президента України від 1 жовтня 2008 р. № 883 затверджено План заходів з реалізації домовленостей за результатами саміту “Україна — Європейський Союз”, який сприятиме досягненню європейських стандартів нашого життя.

Здатність українського суспільства створити передумови набуття членства в ЄС, безпосередньо, залежатиме від професійно підготовлених фахівців, готових перетворити в реальність євроінтеграційні прагнення України.

Постановою Кабінету Міністрів України від 16 липня 2008 р. №649 у структурі Секретаріату Кабінету Міністрів України утворено Координаційне бюро європейської та євроатлантичної інтеграції, у зв’язку з чим Міністром Кабінету Міністрів України оголошено конкурс на заміщення з 1 січня 2009 року вакантних посад. 

Віце-прем’єр-міністр України                        Григорій НЕМИРЯ
 
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 787 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0