Головна » 2008 » Грудень » 13 » Різдвяні канікули у Міжнародному Музичному Таборі!
17:26
Різдвяні канікули у Міжнародному Музичному Таборі!
Міжнародна благодійна організація «Music Camp International» запрошує школярів Києва провести Різдвяні канікули у Міжнародному Музичному Таборі!
 
Музика – це голос душі, який написаний на життєвому шляху кожної людини.
Але у багатьох країнах якісна музична освіта доступна лише музично обдарованим дітям. Діти-сироти та діти, які не мають фінансових можливостей здобувати музичну освіту, а також ті, хто не були відібрані як «музично талановиті діти», не мають можливості розвивати свої музичні здібності, тим самим відкривати добрі сторони своєї душі, здобувати гідність та надію.

Унікальність програми «Міжнародного Музичного Табору» полягає у тому, що дана програма є безкоштовною та надає усім дітям рівну можливість доторкнутися до чарівного світу музики.
Заняття в «Міжнародному Музичному Таборі» тривають протягом тижня. До участі у таборі запрошуються діти віком від 10-14 років під час звичайних табірних програм та від 12 до 18 під час Різдвяного Музичного Табору.

Усі діти вчаться співати у хорі. До репертуару входять найкращі зразки класичної музики – твори Баха, Гайдна, Моцарта, Сен-Санса та українських класиків. Діти співають твори 4 мовами – українською, російською, англійською та латиною.

Додатково до хорових занять діти мають можливість освоїти гру на музичних інструментах, серед яких: скрипка, дзвіночки, флейта, гітара, ударні інструменти Карла Орфа. Також, у нашому таборі функціонують художні класи петриківського та віражного розпису. «Міжнародний Музичний Табір» забезпечує усе необхідне для навчання – музичні інструменти та ноти для музичних класів.

З дітьми займаються найкращі педагоги-музиканти, які пройшли спеціальний курс тренінгових програм. Дуже часто на запрошення Міжнародного Музичного Табору до України приїжджають викладачі та музиканти зі Сполучених Штатів Америки та Румунії.

Кульмінацією музичного тижня занять є дитячий концерт на одній з кращих сцен міста. Хор співає у супроводі професійного оркестру.  За роки діяльності Міжнародного Музичного Табору діти виступали на сцені Національного Київського академічного театру опери та балету, Одеського Національного академічного театру опери та балету, Київського Театру Оперети, Національного Будинку Органної Музики, Будинку Звукозапису України.

“Music Camp International” проводить музичні табори в Україні з 2002 року. За цей час були успішно проведені 10 міських таборів у Києві та Черкасах, організовано найбільший дитячий хор в Україні у МДЦ «Артек», який увійшов до Книги Рекордів України, проведено концерт «Співають дитячі серця» для 1000 дітей з усієї України в Одесі.

Протягом останніх 4 років благодійною організацією «Music Camp International» закладена традиція проведення Різдвяних концертів у Києві. Родини збираються разом, щоб розділити радість великого свята Різдва та насолодитися виступом своїх дітей. Разом із дітьми зал співає колядки, прославляючи світле свято Різдва Христового. Це унікальна нагода для дітей та їх батьків.

Цього року Різдвяний концерт відбудеться 7 січня о 15:00 у концертному залі Національного будинку органної та камерної музики. Ми щиро запрошуємо не тільки тих, чиї діти будуть брати участь у таборі, але і тих, кому цікаво насолодитися прекрасним дитячим співом та симфонічною музикою.

Міжнародний Музичний Табір «Різдво–2009» буде проходити у центрі Києва з 28 грудня по 7 січня щоденно, окрім 1 січня, з 10:00 до 14:30. Музичні заняття відбуватимуться за адресою: бульвар Тараса Шевченка, 50-52, біля станції метро «Університет» у приміщення будинку Хору ім. Верьовки.

Оскільки підготовка до концерту є надзвичайно важливою, ми просимо дітей не пропускати жодного дня занять. Протягом дня, діти матимуть перерви між заняттями, а також невелику перерву на обід.

Для того, щоб стати учасником Різдвяного музичного табору потрібно до 25 грудня заповнити анкету. Отримати, заповнити за здати анкету учасника можна за адресою: бульвар Тараса Шевченка, 50-52,  на 1 поверсі у приміщенні хору ім. Верьовки.

Участь у Різдвяному таборі абсолютно безкоштовна, а враження від участі та отримані музичні навички зроблять ці Різдвяні канікули незабутніми!

Телефони для довідок:  8 (066) 42-42-802 та 8 (063) 628-35-78

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 879 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0