Головна » 2009 » Лютий » 3 » 18 лютого відбудеться Інформаційний день Erasmus Mundus 2009 (03/02/2009)
20:47
18 лютого відбудеться Інформаційний день Erasmus Mundus 2009 (03/02/2009)
Які останні новини про програму Erasmus Mundus? Які можливості пропонує програма на найближчі роки? Які аспекти варто брати до уваги, готуючи потенційно успішну заяву на грант?
Для того щоб отримати відповіді на всі ці питання, приєднуйтесь до Європейської Комісії в інформаційний день Erasmus Mundus 2009, який буде проведено 18 лютого в Брюсселі. Всі заходи, заплановані на цей день, будуть транслюватись наживо через Інтернет.

Програма

Інформаційний день Erasmus Mundus має на меті ознайомити потенційних заявників із нововведеннями програми на 2009-2013 роки та надати детальне роз’яснення особливостей управління програмою, а також поради щодо підготовки та подання заяв на гранти.


Інформаційний день проводять Генеральний директорат з питань освіти та культури, Бюро співпраці EuropeAid Європейської Комісії, а також Європейська виконавча агенція з питань освіти, аудіовізуальної продукції та культури (EACEA), яка відповідає за управління програмою Erasmus Mundus.


В перший Інформаційний день Erasmus Mundus відбудеться детальна презентація нового етапу програми та оголошення про подання заяв на 2009 рік для: Блоку 1 – Спільних магістерських та докторських програм та майбутнього Блоку 2 – Партнерства через Вікна зовнішньої співпраці Erasmus Mundus.

Основні нововведення на 2009-2013 роки:

  • збільшення участі неєвропейських вищих навчальних закладів в спільних програмах;
  • підтримка Спільних докторських програм;
  • повні стипендії для європейський та неєвропейських студентів та кандидатів у доктори;
  • розширене географічне покриття Блоку 2 – Партнерства (колишні Вікна зовнішньої співпраці);
  • відкриття Європейського центру управління в Брюсселі, який надаватиме відповіді на будь-які питання стосовно нової програми Erasmus Mundus.


Більше інформації про програму Erasmus Mundus на 2009-2013 року>>

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 730 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0