Головна » 2009 » Лютий » 23 » Новий конкурс проектів з питань прав людини
21:55
Новий конкурс проектів з питань прав людини
Німеччина цього року знову надає підтримку проектам з питань прав людини по всьому світу. Минулого року Посольство Німеччини в Україні підтримало чотири проекти з питань прав людини на загальну суму 65 000 євро. Опираючись на успішний перебіг, у 2009 році знову надаватиметься підтримка проектам з питань прав людини.
 Тематично, насамперед, мають бути порушені традиційні питання, тобто права жінок і дітей, покращення становища у сфері виконання покарань, національні меншини, свобода релігій, свобода медіа, праводержавність, свобода преси, але й також економічні, соціальні та культурні цільові напрямки, як от права на харчування, освіту, медичне забезпечення, житло тощо.
Важливою передумовою для відбору проектів є можлива співпраця з компетентними українськими органами.

Заявки можна подавати англійською мовою відтепер аж до 31 березня 2009 року. Прохання використовувати для цього зразок проектної заявки у форматі pdf. З огляду на процедуру відбору проект має розпочатися не раніше 1 травня 2009 року. Можливий пізніший початок. Проте загальний проект має бути завершений не пізніше 31 грудня 2009 року.

Проектна сума становить у середньому від 20 000 до 30 000 євро. Однак можлива також участь і менших проектів.

Контакні особи:
Крістіане Гульманн rk-1@kiew.diplo.de
Лусіа Ґрюніх rk-30@kiew.diplo.de

Сайт Посольства:http://www.kiew.diplo.de/Vertretung/kiew/uk/Startseite.html
 
Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 785 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0