Головна » 2009 » Лютий » 24 » Школа молодого політика у Дніпропетровську
20:00
Школа молодого політика у Дніпропетровську
Східноукраїнський фонд розвитку демократії за підтримки Міжнародного Республіканського Інституту набирає студентів І-ІІІ курсів ВНЗ Дніпропетровщини для участі у "Школі молодого політика". Метою проекту є підвищення рівня політичної освіти молоді, створення практичних умов засвоєння основ демократичних стандартів для молодих активістів політичних партій та молодіжних організацій; підготовка нового покоління молодих політиків.
 Навчання проходитиме у м. Дніпропетровськ, з березня по червень 2009 року у форматі дводенних навчальних семінарів-тренінгів.

На заняттях учасники Школи матимуть змогу навчатися основам політології та політичного лідерства, механізмам побудови стратегії виборчих кампаній, використання PR-технологій та засвоїти інші теми, необхідні для активної участі у політичному житті країни. Навчання у Школі проводять відомі та авторитетні тренери третього сектору.

Після закінчення Школи ВИ:
• Здобудете практичні навички та досвід політичної роботи;
• Зрозумієте як працює громадська організація, політична партія, органи державної влади;
• Познайомитесь з людьми, котрі поділяють Ваші погляди та прагнення.

Набір учасників відбувається на конкурсній основі. Основними критеріями відбору є активність в політичному та громадському житті; переконання в тому, що потреба у нових знаннях є необхідною для підвищення професійності у громадсько-політичній діяльності; бачення стратегії свого розвитку у політиці та громадському секторі на декілька років.

Навчання у Школі молодого політика є безкоштовним.

Для того, щоб стати учасником Школи, потрібно заповнити та надіслати до 3 березня 2009 року анкету-заявку е-поштою на адресу: polіna.av@gmaіl.com (в полі тема вказати «Участь в ШМП Дніпропетровськ»). Анкета знаходиться у додатку.

За додатковою інформацією звертайтеся за тел.: 8-050-330-48-99 Поліна Абакумова

Поліна Абакумова,
8-050-330-48-99


Джерело : http://www.civicua.org/text/news/view.html?q=1169174

Категорія: Стажування | Переглядів: 681 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0