Головна » 2009 » Лютий » 25 » Всеукраїнський конкурс на краще студентське есе від АССА
18:21
Всеукраїнський конкурс на краще студентське есе від АССА
Представництво Асоціації присяжних сертифікованих бухгалтерів в Україні (АССА), оголошує про початок конкурсу есе серед студентів України на теми: «Майбутнє бухгалтерської професії» та «Шляхи подолання економічної кризи у світі».
Метою конкурсу є популяризація професійної кваліфікації в бухгалтерській професії та фінансах та залучення активних молодих спеціалістів провідних вищих навчальних закладів України до аналізу перспектив розвитку професії бухгалтера та шляхів подолання глобальної економічної кризи.

Переможці конкурсу отримують безкоштовну реєстрацію та річну підписку на АССА кваліфікацію та можливість безкоштовно скласти екзамен на Міжнародний сертифікат з фінансової англійської (http://www.financialenglish.org/). Також всі переможці отримують можливість проходження практики в провідних фінансових та аудиторських компаніях України.

Партнерами конкурсу є BDO Balance-Audit Ukraine, Grant Thornton Ukraine, Baker Tilly Ukraine, «Бізнес Книга».

Роботи мають бути надіслані на адресу: acca.contest@gmail.com до 25 березня 2009 р. Нагородження переможців відбудеться в квітні 2009 р.

За додатковою інформацією звертайтеся у Представництво АССА в Україні, Люсьєни Шум за тел. 585 45 01 (02) або електронною адресою lyusyena.shum@ua.accaglobal.com, www.ukraine.accaglobal.com
 
 
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 732 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0