Головна » 2009 » Лютий » 25 » Презентація проекту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Червона картка дитячій бездоглядності»
18:46
Презентація проекту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Червона картка дитячій бездоглядності»
Запрошуємо вас на презентацію проекту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Червона картка дитячій бездоглядності», метою якого є соціальна реабілітація підлітків, які живуть або працюють на вулиці, дітей із кризових сімей та притулків.
ДЕ/КОЛИ: 26 лютого о 17:00 відбудеться презентація проекту та офіційне підписання Меморандуму про співпрацю та товариський матч між «Командою Мрії» (збірна учасників проекту - дітей Київської області; представників ЮНІСЕФ і Прем’єр-ліги) та  футбольним клубом «Маестро».

ХТО: До складу «Команди Мрії» входять діти та молодь (учасники проекту); співробітники ЮНІСЕФ на чолі із Джеремі Хартлі, Представником ЮНІСЕФ в Україні; представники Прем’єр-ліги на чолі із Максимом Бондаревим, Генеральним директором Прем’єр-ліги. 

До складу команди ФК «Маестро» входять: гурт «Друга Ріка», гурт «Танок на майдані Конго», Сашко Положинський, гурт «D.Lemma», Влад Яма, гурт «ВВ», гурт «Авіатор», учасники «Comedy Club» та «95 Квартал», інші виконавці та відомі актори.

ДЕ: Подія відбудеться у спортивному комплексі НТУУ «КПІ» за адресою ? вул. Верхнеключева, 1/26 (проїзд від метро «Шулявська» до зупинки «вул. Лебедєва-Кумача», перейти через пішохідний міст).

Футбольні змагання дитячих команд відбудуться у Києві, а також Одесі та Донецьку. Проект ініційовано «Дитячим Фондом ООН» (ЮНІСЕФ) та підтримано ОПФКУ «Прем’єр-ліга» та ФК «Маестро».

Для акредитації та додаткової інформації звертатися до Андрія Палаєва, тел: +38 050 388 31 88. 

З повагою,

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІДДІЛ ПРЕДСТАВНИЦТВА ООН В УКРАЇНІ

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 750 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0