Головна » 2009 » Лютий » 25 » Конкурс на участь у Курсі для координаторів молодіжних освітніх заходів у галузі прав людини
19:23
Конкурс на участь у Курсі для координаторів молодіжних освітніх заходів у галузі прав людини
УВАГА! Національна освітня програма "Розуміємо права людини" оголошує конкурс на участь у Курсі для координаторів молодіжних освітніх заходів у галузі прав людини, що організовує Українська Гельсінська Спілка з Прав Людини спільно з Норвезьким Гельсінським Комітетом за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету та Міжнародного Фонду «Відродження».
 До участі у конкурсі запрошуються активісти недержавних організацій та ініціативних груп, які діють у сфері захисту й підтримки прав людини та зацікавлені організовувати й проводити навчальні заходи з прав людини для молоді.

Національна освітня програма "Розуміємо права людини" оголошує конкурс на участь у Курсі для координаторів молодіжних освітніх заходів у галузі прав людини, що організовує Українська Гельсінська Спілка з Прав Людини спільно з Норвезьким Гельсінським Комітетом за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету та Міжнародного Фонду «Відродження».

До участі у конкурсі запрошуються активісти недержавних організацій та ініціативних груп, які діють у сфері захисту й підтримки прав людини та зацікавлені організовувати й проводити навчальні заходи з прав людини для молоді.

В рамках Курсу його учасники отримають спеціальну підготовку щодо організації та проведення молодіжних освітніх заходів у галузі прав людини. Учасники Курсу зможуть підвищити свій рівень знань щодо прав людини, отримати практичні навики викладання та проведення занять з прав людини та суміжних тем, набути досвіду в організації та залучені підтримки молодіжних освітніх заходів у галузі прав людини на локальному рівні.

В рамках Курсу відбудеться два 7-денних тренінги. Перший тренінг проходитиме з 10 по 17 березня, другий – з 5 по 11 квітня 2009 року. У період між тренінгами учасники виконають практичне домашнє завдання, що передбачатиме розробку молодіжного освітнього заходу у галузі прав людини на локальному рівні. У період з травня по вересень 2009 року, учасники Курсу організовуватимуть молодіжні освітні заходи на локальному рівні. Презентація найкращих проведених заходів відбудеться у жовтні 2009 року під час підсумкової конференції.

Претенденти на участь у навчальному Курсі мають бути активістами недержавних організацій або ініціативних груп, які діють у сфері захисту й підтримки прав людини та мають бути готовими:
- організовувати й проводити молодіжні освітні заходи з прав людини;
- відвідувати усі заняття протягом двох 7-денних тренінгів;
- виконувати практичне домашнє завдання у проміжок між двома 7-денними тренінгами;
- по закінчені Курсу підготувати та провести молодіжний освітній захід;
- співпрацювати в команді з іншими учасниками Курсу.

Перший тренінг проходитиме з 10 по 17 березня 2009 року на базі санаторію «Журавушка», с. Пухівка, Броварський район, Київська область.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників тренінгу, витрати на проїзд до місця проведення тренінгу й у зворотному напрямку (за умови наявності проїзних документів й у межах вартості проїзду рейсовим автобусом або купейним вагоном поїзда).

Формування групи учасників Курсу відбуватиметься за результатами конкурсного відбору та телефонного інтерв'ю.

Подати заявку на участь у конкурсі можна двома способами:
1) Заповнити Заявку кандидата в режимі он-лайн за адресою http://edu.helsinki.org.ua/index.php?id=1227111845    і дочекатись підтвердження про отримання вашої заявки;
2) Завантажити формуляр Заявки кандидата за адресою http://edu.helsinki.org.ua/index.php?id=1234695302    та надіслати заповнений формуляр в один із способів, що є зручнішим для вас:
E-mail: rozumiemopravaludyny@gmail.com
або
Факс: (044) 417-41-18
або
Поштова адреса: 04071, м. Київ, вул. Олегівська, 36, кім. 309

Просимо звернути увагу, що документи повинні надійти не пізніше 17.00, 27 лютого 2009 року.

Заявки, надіслані пізніше зазначеного терміну розглянуті не будуть. Учасники конкурсу будуть повідомлені про його результати до 4 березня 2009 року.

Докладніше про програму можна дізнатись в Інтернеті: www.edu.helsinki.org.ua
Контакти для отримання додаткової інформації:
E-mail: rozumiemopravaludyny@gmail.com
Контактна особа:
Сергій Буров (моб. тел.:+380509219967)


Категорія: Стажування | Переглядів: 747 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0