Головна » 2009 » Лютий » 25 » ОЛІМПІАДА «ДИПЛОМАТ ХХІ СТОЛІТТЯ»
20:35
ОЛІМПІАДА «ДИПЛОМАТ ХХІ СТОЛІТТЯ»

Олімпіада “Дипломат ХХІ століття” проводиться на факультеті міжнародних відносин Київського гуманітарного інституту зі спеціальності “Міжнародні відносини” Дата проведення: 28.03.2009р.; реєстрація – 9.30; початок – 10.00. Місце проведення: Київський гуманітарний інститут.

До участі запрошуються випускники загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій. Програма Олімпіади передбачає виявлення рівня знань абітурієнтів з дисципліни “Англійська мова”.
Мета заходу – відібрати кращих абітурієнтів, які змогли б добре навчатися за програмою вищого навчального закладу та опановувати курси модулів з підготовки бакалаврів, спеціалістів та магістрів з міжнародних відносин.
Олімпіада проводитиметься в три етапи: на першому – абітурієнти вирішують тестові завдання з дисципліни “Англійська мова”, які складені на базі шкільної програми. На другому етапі проводиться аудіювання зі вказаної дисципліни. Третій етап передбачає співбесіду з викладачами – членами комісії.
 
Переможцям Олімпіади, при наявності відповідної якості сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти про результати незалежного оцінювання з дисциплін «Українська мова та література» та «Історія України» надаються переваги у конкурсі сертифікатів, перед абітурієнтами з однаковими прохідними показниками з аналогічними сертифікатами.

Для участі в Олімпіаді до деканату факультету міжнародних відносин КГІ необхідно подати заповнену анкету (бланк анкети додається) строком не пізніше 21 березня 2009р.

Анкету можна доставити власноруч, надіслати поштою на адресу інституту до деканату міжнародних відносин, факсом (8-044)258-71-54 (з приміткою: Деканат МВ, Олімпіада “Дипломат ХХІ століття”), або на e-mail: irina.xs@gmail.com.

За додатковою інформацію звертатися за телефонами:
257-94-04, 257-11-06 (запитати деканат міжнародних відносин),
або 8-067-599-60-10 – декан Факультету Валерій Петрович Марчук, та
8-050-576-84-60 – заступник декана Ірина Ігорівна Сапицька

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 2747 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0