Головна » 2009 » Лютий » 27 » Запрошення на Школу з Прав Людини для вчителів
19:21
Запрошення на Школу з Прав Людини для вчителів
21-28 березня 2009 року під Києвом відбудеться Школа з Прав Людини для вчителів, що організовується Українською Гельсінською спілкою з прав людини спільно з Норвезьким Гельсінським Комітетом за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету та Міжнародного фонду "Відродження". Про це в Громадському інформаційно-аналітичному Центрі для молоді дізналися зі сторінки освітнього проекту "Розуміємо права людини".
 Учасники Школи зможуть отримати знання та вміння щодо Прав Людини, побудови навчально-виховного процесу на їхніх принципах, форм і методів викладання Прав Людини та суміжних тем, включаючи можливості інтеграції відповідних тем у різні навчальні дисципліни.

До участі у Школі запрошуються вчителі та викладачі загальноосвітніх навчальних закладів і вищих навчальних закладів І-ІІ ступенів акредитації, які викладають або планують викладати Права Людини в рамках окремих курсів, факультативних занять або в позакласній роботі.
Претенденти на участь у Школі мають бути практикуючими педагогами, які готові:
                        - проводити уроки, факультативні заняття з прав людини;
                        - відвідувати усі заняття протягом 7-денного тренінгу;
                        - співпрацювати з недержавними організаціями;
                        - по закінчені тренінгу провести молодіжний освітній
                        захід в школі та поділитись результатами;
                        - співпрацювати в команді з іншими учасниками Школи.

Формування учасників Школи відбуватиметься за результатами конкурсного відбору та телефонного інтерв'ю. Для участі в конкурсі заповнити та надіслати до 17:00 9 березня 2009 року анкету на uhr.ngp@gmail.com, факс: 8 (044) 417-41-18 або поштову адресу: 04071, м. Київ, вул. Олегівська, 36, кім. 309.
Заявки, отримані пізніше зазначеного терміну розглянуті не будуть. Учасники конкурсу будуть повідомлені про результати відбору до 12 березня 2009 року.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників, витрати на проїзд до місця проведення й у зворотному напрямку (за умови наявності проїзних документів й у межах вартості проїзду рейсовим автобусом або купейним вагоном поїзда).

За більш докладною інформацією можна звернутися до Сергія Булова за uhr.ngp@gmail.com і тел.: +380 (50) 9219967.

Для довідки. Освітня програма "Розуміємо права людини" реалізується за підтримки Норвезького Гельсінського Комітету, Міжнародного фонду "Відродження" й Української Гельсінської спілки з прав людини та має на меті формування культури Прав Людини у різних соціальних і професійних групах.

Джерело: Громадський інформаційно-аналітичний Центр для молоді
http://ciacy.org.ua/index.php?module=articles&c=news&b=1&a=79

Категорія: Стажування | Переглядів: 743 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0