Головна » 2009 » Березень » 5 » Конкурс дитячих робіт „Україна – європейська держава
20:59
Конкурс дитячих робіт „Україна – європейська держава
Конкурс має на меті ще раз привернути увагу до проблеми вільного вибору майбутньої долі України, зокрема про відповідальність громадян всієї України за свій вибір перед нащадками.
В історії кожного народу є момент, коли осторонь подій стояти ніхто не має права і не може.

У дитини ще не має права голосувати, але згідно ст.13 ч.1 Конвенції ООН про права дитини, є „право вільно висловлювати свої думки в усній, письмовій чи друкованій формі, у формі творів мистецтва чи за допомогою інших засобів на вибір дитини”.

Майбутнє дітей залежить від намірів батьків відродити Україну, від прагнення дорослих побудувати соціально-справедливе суспільство. Багато чого зараз відбувається вперше. Вперше ми не боїмося висловлювати нашу громадянську позицію, і діти підтримують своїх батьків та їх серця. Їм також не байдужа доля Батьківщини. Вони теж прагнуть жити у вільній, незалежній, єдиній Україні.

Учасниками конкурсу можуть бути всі діти України. Вони будуть поділені на п’ять вікових груп: до 6 років, 7 – 9, 10 – 12, 13 – 15, 16 – 18.

Основна тематика конкурсу:

УКРАЇНА – ЄВРОПЕЙСЬКА ДЕРЖАВА
КИЇВ-ЄВРОПЕЙСЬКА СТОЛИЦЯ

Але дитина також може вибрати свою власну тему і присилати свої роботи в необмеженій кількості.

Головною вимогою є те, що дитина має створювати роботу самостійно, без втручання дорослих.

Головна тема робіт - особистий погляд на світ, на проблеми, пов'язані з тематикою, з природою і навколишнім середовищем.
Головний критерій оцінки - найкраще вираження теми конкурсу.

Вимоги до конкурсних робіт:
малюнки мають бути у форматі А3; фотографії розміром 20 х 30;
паспортизовані (оформлені);
на окремому аркуші 10 х 10 см має бути вказано: Ім’я, прізвище, вік, місце проживання та контактний телефон, назва школи та ім’я вчителя малювання (усе написане друкованими літерами)
Переможців конкурсу визначатиме незалежне журі, до складу якого увійдуть представники громадських організацій, відомі діячі культури та мистецтва.

Призовий фонд конкурсу: Перша премія. Друга премія. Третя премія.

Сім додаткових премій в додаткових номінаціях. (у кожній віковій групі)
Спонсор конкурсу – Представництво Європейської комісії в Україні.

Найкращі роботи конкурсу буде також представлено на виставці й відтворено в друкованому каталозі.

Всі конкурсні роботи та контактну інформацію учасника належить подати не пізніше ніж о 18 годині 1 травня 2009 року.

Матеріали можна надіслати поштою з позначкою „Конкурс” (з повідомленням про вручення), через кур’єрську доставку чи принести особисто за адресою:
01019, м. Київ-19, п/с 614.
Переможців буде оголошено протягом 10 днів по закінченні приймання конкурсних робіт та нагороджено під час проведення Дня Європи в Києві у травні 2009 року в павільйоні „УКРАЇНА” на вул.. Хрещатик в 14 -00.
Довідки за телефоном: 8 – 098 – 416 – 51 – 16.

Контактні особи:
Вікторія Таран, Лідія Коверова.
e-mail: liros@ukr.net,
Надсилаючи роботи на конкурс автори погоджуються з тим, що роботи, відібрані для виставки, можна використати безкоштовно в подальшій діяльності громадських організацій, спрямованій на один з основних пріоритетів розвитку українського суспільства - захист прав дітей та молоді, забезпеченні інтересів і основних потреб та розширення можливостей для реалізації потенціалу дітей та підлітків.
 
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 1652 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0