Головна » 2009 » Березень » 16 » Удосконалення норм, що регулюють статус народного депутата України
19:33
Удосконалення норм, що регулюють статус народного депутата України
Статус народного депутата та зв’язок членів парламенту з виборцями – теми, які тривалий час продовжують залишатися актуальними в українському суспільстві.
Лабораторія законодавчих ініціатив в межах проекту Вестмінстерської фундації за демократію «Підвищення ефективності українського парламентаризму» («Developing Recommendations for the Improvement of Ukrainian Parliamentarism») розробила аналітичний огляд «Статус народного депутата України: проблеми та шляхи удосконалення».
Автори матеріалу зосередили увагу на проблемах вдосконалення взаємодії народних депутатів з партіями, обмеження депутатського імунітету, посилення зв’язку депутатів з виборцями та вдосконалення матеріально-фінансового забезпечення діяльності депутатів. Крім того, в дослідженні представленні рекомендації щодо необхідних змін в сфері дисциплінарної відповідальності народних обранців.
 
 
Крім того, в межах проекту «Підвищення ефективності українського парламентаризму» експерти Лабораторії законодавчих ініціатив підготували аналітичний огляд «Парламентський контроль: проблеми та шляхи підвищення ефективності».
 
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 910 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0