Головна » 2009 » Березень » 20 » ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЇ«ПАН-ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СОЮЗ» та дискусії на тему: «Яка Європа нам потрібна?»
21:12
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЇ«ПАН-ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СОЮЗ» та дискусії на тему: «Яка Європа нам потрібна?»
6-7 квітня 2009 р. - ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЇ«ПАН-ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СОЮЗ» На запрошення прогресивної української молоді, до Києва приїде Генеральний Секретар         Пан-Європи з Австрії – Райнхард Клочек з презентацією про історію та діяльність Пан-Європейського Союзу.
 
На його прохання під час зустрічі зі студентами-міжнародниками київських університетів відбудуться дискусії на тему: «Яка Європа нам потрібна?». Пан-Європейський рух – найдавніший європейський руху за єдність, заснований у 1922 році. Пан-Європа – це політична організація, яка є прибічником об’єднаної Європи як простору свободи, безпеки та права і відстоює право кожної європейської країни стати членом Європейського Союзу. Від самого початку організацію підтримують відомі європейські політики, громадські діячі, учені, журналісти та молодь. На сьогоднішній день Пан-Європейські рухи засновані у 27 країнах всієї Європи.
 
До участі запрошуються усі бажаючі. Попередня реєстрація за електронною адресою: dipcorpus-kyiv@ukr.net з поміткою «Пан-Європа» (форма реєстрації додається). Дискусії-презентації відбудуться у вищих навчальних закладах за наступним розкладом:
6 квітня - 14:40 - Київський гуманітарний інститут вул. Стельмаха, 5 - конференц-зал
7 квітня - 9:30 - Інститут міжанродних відносинКНУ ім. Шевченка вул. Мельникова, 36 -(буде підтверджено)
7 квітня - 13:30 - Національний авіаційний університетІнститут міжнародних відносин пр-т Комарова, 1- Актова зала (ауд. 303)
7 квітня - 17:00 - Національний університет«Києво-Могилянська академія» вул. Сковороди, 2 - Конгрегаційна зала староакадемічного корпусу

За більш детальною інформацією звертайтеся за електронною адресою: dipcorpus-kyiv@ukr.net Організаційний комітет:8(050) 642-62-81 Горовецька Юлія Сергіївна8(063) 628-35-78 Базіло Ганна  Миколаївна   www.epaneurope.eu www.paneuropa.at
 
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЇ
«ПАН-ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СОЮЗ»
Анкета учасника


1 Прізвище 
2 Ім’я 
3 Місце навчання/роботи 
4 контактний телефон 
5 контактна е-пошта 
6 ВНЗ, на дискусію-презентацію у якому Ви бажаєте потрапити 


Заповнену анкету очікують на ел. адресу dipcorpus-kyiv@ukr.net у Київському департаменті Ліги політологів-міжнародників “ДИПКОРПУС”

Після реєстрації у відповідь Ви одержите запрошення-підтвердження.

Чекаємо на Вас ! Інформація про перебіг подій та подальші доповнення - на офіційному інтернет-сайті Ліги "ДИПКОРПУС" - www.dipcorpus.at.ua

Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 1174 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0