Головна » 2009 » Березень » 24 » Увага, конкурс: "Що зробите Ви на Годину Землі?"
12:19
Увага, конкурс: "Що зробите Ви на Годину Землі?"
Прогулянка парком під зоряним небом з коханою половинкою чи родинний вечір з настільними іграми? Команда Години Землі в Україні оголошує конкурс на найкращі ідеї, як провести Годину Землі.
В суботу 28 березня о 20:30 люди в усіх куточках світу вимкнуть світло на одну годину – Годину Землі, віддаючи таким чином свій голос за активні дії у боротьбі зі зміною клімату. Кожен може взяти участь й долучитися до мільйонів людей, які підтримають Годину Землі у всьому світі.

Але ж навіщо нудьгувати, роблячи добро для планети? Цю годину без світла можна провести цікаво та приємно, щоб ця подія надовго запам’яталася, і Вам захотілося і в подальшому житті зменшувати вуглецеві викиди.

Ось лише 10 способів, як Ви можете провести Годину Землі й зменшити свій вплив на довкілля:


Відвідайте подію, присвячену Годині Землі, у Вашому місті (Акустичний концерт Крихітки Цахес в ботанічному саду м. Києва, наприклад) або організуйте свою власну. Вечірка з друзями присвячена Годині Землі? Дайте волю фантазії!
Зберіть родину та друзів для вечірнього пікніка у місцевому парку й насолоджуйтесь спогляданням зірок
Проведіть вечерю при свічках з Вашими рідними та близькими
Пограйте з друзями та Вашими дітьми у схованки
Здійсніть вечірню прогулянку з собакою
Попестіть себе ванною при свічках
Сидіть у темряві й діліться цікавими історіями
Організуйте родинний вечір з настільними іграми
Подаруйте романтичний вечір Вашій коханій половинці
Завантажуйте Ваші фото та відео про Годину Землі на Flickr та YouTube, додавайте їх до груп Години Землі.

У Вас є інші ідеї, як цікаво провести Годину Землі? Розкажіть друзям та втілюйте їх у життя! Команда Години Землі в Україні оголошує конкурс на найкращі ідеї проведення години без світла на 28 березня. Надсилайте нам описи Ваших подій на Годину Землі підтверджені фотографіями та отримайте приємні та корисні призи за свою багату фантазію – футболки Години Землі, енергоефективні лампочки ТМ Космос та інше. Ми чекаємо на Ваші ідеї!

Година Землі в Україні організовується однією з найбільших природоохоронних організацій, Всесвітнім Фондом Природи, у співпраці з компаніями Ogilvy, SPN Ogilvy, Mindshare, Tетра Пак Україна, а також за підтримки багатьох інших компаній та організацій.


За більш детальною інформацією звертайтесь:
Катерина Куракіна,
Менеджер із зв’язків з громадськістю WWF,
T: +38 048 777 67 79
e-mail: naiade@ukr.net

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 1498 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0