Головна » 2009 » Квітень » 3 » Співпраця молодих дипломатів України та Росії
09:04
Співпраця молодих дипломатів України та Росії

3-4 квітня 2009 року, за запрошенням Ради Студентів Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, до Інституту міжнародних відносин прибуде з ознайомчим візитом делегація Студентського Союзу Московського державного інституту міжнародних відносин.
Ознайомчий візит включає низку заходів: відвідання Інституту міжнародних відносин та музею, проведення круглого столу з питань співпраці української та російської молоді, підписання договору про співробітництво між Радою Студентів Інституту міжнародних відносин та Студентським Союзом Московського державного інституту міжнародних відносин.
Круглий стіл «Співпраця молодих дипломатів України та Росії» пройде 3 квітня в приміщенні Зали Вченої Ради Інституту міжнародних відносин з 12 до 14 години.           У круглому столі візьмуть участь представники Посольства Російської Федерації в Україні, Ради Студентів Інституту міжнародних відносин, представники молодіжних організацій, студенти.
Планується підписання договору про співробітництво між Радою Студентів Інституту міжнародних відносин та Студентським Союзом Московського державного інституту міжнародних відносин.
Дана подія є знаковою для молоді обох держав. Вперше, українські та російські майбутні дипломати матимуть змогу налагодити відносини та закласти фундамент подальшої співпраці.
За додатковою інформацією щодо заходу звертайтесь за телефоном: +380632909548, контактна особа: Бабенко Павло.

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 732 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0