Головна » 2009 » Квітень » 4 » КОРОТКОСТРОКОВА НАУКОВА СТИПЕНДІЯ – ВЕСНЯНИЙ КОНКУРСУ
20:45
КОРОТКОСТРОКОВА НАУКОВА СТИПЕНДІЯ – ВЕСНЯНИЙ КОНКУРСУ
Посольство Франції в Україні має приємність у продовження започаткованої в жовтні програми наукових стипендій відкрити новий конкурс стипендій для здійснення короткострокових(1-2 місяці) наукових стажувань у Франції.
Розміром 1060 євро на місяць – транспортні витрати кандидат сплачує самостійно, ця стипендія розрахована на аспірантів та молодих науковців, громадян України, які навчаються в вищому освітньому та/чи науковому закладі України в аспірантурі чи докторантурі та мають необхідність провести дослідницьку роботу та/чи прослухати освітній курс у Франції(від 1 до 2 місяців). Розглядатися будуть тільки документи кандидатів, які не отримували останні три роки фінансування за такою самою програмою.

Бажано, щоб ці наукові стажування відбувалися у рамках існуючого співробітництва чи тільки-но створеного між освітнім та /чи науковим закладами Франції та України.

Для участі у конкурсі кандидатам необхідно направити електронною поштою не пізніше 5 травня 2009 року стислий науковий проект(1-2 сторінки) французькою чи англійською мовами, листи підтримки від приймаючого французького закладу та українського учбового закладу, де навчається кандидат, та резюме.

Рішення про надання стипендії буде повідомлене кандидатам до 20 травня 2009 року найпізніше. Наукове стажування повинне розпочатися у період з 15 червня по 15 жовтня 2009 року.

У відповідь на запропоновану допомогу Посольство Франції вимагатиме у стипендіатів підготувати письмовий звіт проведених наукових робіт, а також пропозиції відповідно до можливого розвитку співробітництва, в рамках якого відбулося стажування. Лауреати заохочуються також до вступу в Українську асоціацію випускників французьких освітніх програм (AUDESF - www.audesf.org.ua).

*Ще один конкурс такого типу стипендій буде оголошено восени 2009 року.

Контакти :
Оксана Ландо
Координатор стипендій
Центр наукового та університетського співробітництва
тел. : + 380 44 239 33 79 / 31 36
факс : + 380 44 590 36 40 / 239 31 36
електронна пошта : cfucus@gmail.com

Джерело: http://eu.prostir.ua/grants/233784.html

Категорія: Стажування | Переглядів: 710 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0