Головна » 2009 » Квітень » 9 » EUROPANOSTRA - Національне змагання серед школярів з європейської інтеграції
23:03
EUROPANOSTRA - Національне змагання серед школярів з європейської інтеграції

Змагання має на меті підвищення рівня обізнаності українців про відносини між Україною та Європейським Союзом, зокрема про програми фінансової та технічної допомоги, а також про можливості, що відкриваються для української молоді завдяки цим програмам.

Взяти участь у змаганні можуть учні у віці від 14 років з будь якої загальноосвітньої школи України. Команди мають складатись з трьох учнів і одного вчителя. Кількість команд від однієї школи/класу необмежена. Команди також можуть складатись з учнів різних класів тієї самої школи. Не можуть брати участь у змаганні учні, яким на 20 травня 2009 року не виповнилося 14 років, а також учні, які навчаються у випускних класах. Учні 9-х класів можуть брати участь у змаганні, якщо планують продовжувати навчання у тій самій школі.

Для того, щоб взяти участь у змаганні необхідно зареєструватись на цьому сайті http://www.europanostra.info/prihlaska.php та виконати завдання тесту у період з 20 по 25 травня 2009 року. Час проведення тесту у кожній області буде повідомлено додатково.

Після здійснення реєстрації на вказану адресу електронної пошти капітана команди прийде повідомлення з інструкцією щодо активації реєстрації в системі. Після активації логіну та паролю команди Ви матимете доступ до пробного тесту. Пробний тест поступово поповнюється питаннями. Виконуючи пробний тест Ви зможете ознайомитись з питаннями та роботою системи.

В разі виникнення проблем з реєстрацією, або виявлення будь яких технічних проблем будь ласка повідомте нас електронною поштою.

За додатковоюінформацією, будь ласка, звертайтесь в Донецький молодіжний дебатний центр за тел. (062) 385 98 39 або електронною поштою.

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 786 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0