Головна » 2009 » Квітень » 11 » Європейська освіта в Литві - Особливі привілегії при вступі чи отриманні стипендій надаються студентам з України
15:39
Європейська освіта в Литві - Особливі привілегії при вступі чи отриманні стипендій надаються студентам з України

Литовський ISM Університет Менеджменту та Економіки оголошує про початок набору на англомовні бакалаврські та магістерські програми. Після закінчення університету студенти отримують диплом європейського зразка, що має міжнародне визнання. Особливі привілегії при вступі чи отриманні стипендій надаються студентам з України.

Бакалаврські програми ISM Університету:
· Економіка та Політика;
· Міжнародний Бізнес та Комунікації;

Міжнародні магістерські програми ISM Університету:
· Міжнародний Маркетинг та Менеджмент;
· Фінанси та Економіка.

ISM Університет Менеджменту та Економіки – найкращий університет бізнесу в Литві. Заснований в 1999 році BI Норвезькою бізнес-школою, що визнано найбільшою бізнес-школою в Європі, та Innovation Norway.
ISM Університет – один з динамічних та сучасних університетів в Центральній та Східній Європі, що розвиває кращі традиції менеджменту та економіки. Університет пропонує навчання за всіма освітньо-кваліфікаційними рівнями: бакалавр, магістр, а також доктор та програми для професіоналів і менеджерів.
Високу якість навчання в ISM засвідчено міжнародними акредитаціями. ISM отримав Міжнародну акредитацію якості (IQA) Центрально- та східноєвропейської асоціації розвитку менеджменту (CEEMAN), що надається найпрогресивнішим університетам менеджменту в регіоні. Перший офіційний світовий відбір 1000 бізнес-шкіл EDUNIVERSAL відзначив ISM серед найкращих бізнес-шкіл світу. Це найвища оцінка якості навчання в Литві та одна з найвищих в Центральному та східноєвропейському регіоні.

Переваги навчання в ISM Університеті:
· Після навчання студенти отримають диплом європейського зразка, що визнається в усьому світі;
· Застосування європейських підходів та інноваційних форм до навчання;
· Збалансоване поєднання теоретичних знань та практичних навиків в сфері міжнародного менеджменту, економіки, політики ;
· Міжнародна команда викладачів-практиків більше ніж з 10 країн світу;
· Можливість навчання півроку в одному з 40 найкращих університетів від Великобританії до Японії у формі програм студентського обміну;
· Можливість продовження навчання і отримання диплома магістратура в ISM Університеті або в іншому європейському університеті;
· Безумовна платформа для початку серйозної міжнародної кар’єри.


Стипендії
ISM Університет пропонує стипендії для іноземних студентів, де велика перевага надається українським абутурієнтам та студентам.
· Бакалаврська програма «Міжнародний Бізнес та Комунікації» - 1 стипендія на весь період навчання та 2 стипендії на перший рік навчання, що покривають 100% оплати за навчання.
· Інші бакалаврські програми: 75% знижки від оплати за навчання для 15 студентів програми «Міжнародний Бізнес та Комунікації» та для 20 студентів програми «Економіка та Політика», що надаються кожного семестру.
· На магістерських програмах є 1 стипендія, що покриває 100% оплати за навчання, на весь період навчання та 2 стипендії, що покривають 50% оплати за навчання, на весь період навчання.

Кінцевий термін подачі документів 15 липня 2009 року.

Детальніше про стипендії та деталі вступу www.ism.lt/admission
За питаннями звертайтесь до Аста Шваркайте (керівник Школи Бакалаврату) asta.svarcaite@ism.lt


www.ism.lt

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 768 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0