Головна » 2009 » Травень » 2 » Стартує новий суспільно-політичний інтернет-часопис "ДИПКОРПУС" (www.dipcorpus-info.at.ua).
15:43
Стартує новий суспільно-політичний інтернет-часопис "ДИПКОРПУС" (www.dipcorpus-info.at.ua).

Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" з радістю презентує довгоочікуваний проект - суспільно-політичний інтернет-часопис "ДИПКОРПУС" (www.dipcorpus-info.at.ua).
Це інтернет-видання дозволить широким колам активних діячів громадського та політичного життя презентувати власне бачення на весь спектр політичних та економічних проблем, питань міжнародних відносин та зовнішньої політики, місцевого самоврядування та громадянського суспільства, освіти та науки, інших питань.
Проект виник як відповідь на неефектине використнання наробок науково-практичних конференцій, коли грунтовні праці залишаються у малотиражних збірках та не знаходять виходу у широкий світ. Також часопис сприятиме і одному з магістральних напрямків роботи Ліги "ДИПКОРПУС" - розвитку української науки міжнародних відносин.
Відтепер редколегія розгляне усі Ваші пропозиції та побажання, ознайомиться та розмістить Ваші праці та матеріали.
Ми запрошуємо інформувати про наявність нового динамічного суспільно-політичного часопису усіх колег, знайомих та зацікавлених осіб та долучатися до нашого спільного проекту.

Чекаємо на плідну переписку на адресу: dipcorpus-mdgu@ukr.net.
Статті надсилайте також на адресу dipcorpus-mdgu@ukr.net з позначкою у темі листа "ЧАСОПИС".

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 686 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0