Головна » 2009 » Травень » 2 » Літня філософська школа "Християнські цінності в публічній сфері: від принципів до втілення"
17:11
Літня філософська школа "Християнські цінності в публічній сфері: від принципів до втілення"
Кафедра філософії УКУ організовує літню школу "Християнські цінності в публічній сфері: від принципів до втілення", яка відбуватиметься 28 червня – 4 липня 2009 року у Львові.
Учасниками школи будуть молоді політики та управлінці органів місцевого самоврядування, керівники громадських та християнських організацій, студенти та аспіранти, наукові та практичні зацікавлення яких стосуються сфери публічного управління.

В рамках школи вони зможуть вивчити європейський досвід втілення християнських засад у публічній сфері, ознайомляться з деякими моделями вирішення конкретних управлінських проблем в різних сегментах публічного простору.

Щоб стати учасником школи, потрібно заповнити та надіслати реєстраційну анкету, на основі якої буде проведено конкурсний відбір.

Останній термін подання анкети – 4 червня 2009 року.

Реєстраційний внесок – 250 грн. (для студентів – 175 грн.). Організатори забезпечують проживання та харчування учасників Літньої філософської школи. Проїзд учасники оплачують самостійно.

Літня філософська школа відбувається при підтримці Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні, а також Управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Детальна інформація про школу, а також відгуки, фото та відео учасників минулорічної літньої філософської школи на сайті кафедри філософії.

Контакти

Христина Жукровська
Кафедра філософії Українського Католицького Університету
philosophy@ucu.edu.ua
+38032-240-99-40 (внутр. 2055)
факс: +38032-240-99-50
http://www.philosophy.ucu.edu.ua/
м. Львів вул.Хуторівка 35

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 800 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0