Головна » 2009 » Травень » 4 » «Дні Європи» стартували в м. Маріуполі
18:02
«Дні Європи» стартували в м. Маріуполі

Проект «Дні Європи» знову стартував у місті Маріуполі. Цілий ряд різноманітних заходів буде організовано Лігою політологів-міжнародників «Дипкорпус» за підтримки Маріупольського державного гуманітарного університету та Кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики. Це і Євроолімпіада, й інтелектуальна гра Єврой-брейн, і звичайно, святкування самого Дня Європи.
Свій марафон «Дні Європи» почали з Єврооолімпіади серед старшокласників з міських шкіл. Більше трьохсот школярів прийняли участь у першому турі конкурсу. Їм було запропоновано подивитися цікавий фільм про створення Європейського союзу, прослухати невелику лекцію про різноманітні напрями діяльності цієї організації, а потім заповнювати яскраві тестові завдання, розроблені легатами ЛПМ «Дипкорпус».
Зараз вже відомі імена старшокласників, що проявили себе найбільш оригінально та творчо -  вони вже з нетерпінням готуються до другого етапу олімпіади. Усіх переможців буде нагороджено  у  побудованому Єромістечку на центральній площі біля Драмтеатру 24 травня на святкуванні «Дня Європи».

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 742 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0