Головна » 2009 » Травень » 8 » Cемінари-практикуми з соціального замовлення для міст України
21:54
Cемінари-практикуми з соціального замовлення для міст України
Харківське обласне громадське об'єднання "Асоціація розвитку спільнот" проводить конкурс з відбору українських міст для проведення семінарів-практикумів з соціального замовлення.
У відібраних містах буде проведено дводенний семінар-практикум "Громадське ініціювання та створення механізму соціального замовлення" для представників провідних громадських організацій та виконавчих органів місцевого самоврядування.
Після завершення семінарів-практикумів всім учасникам буде надано консультативну та інформаційну підтримку через створений інтернет-портал "Соціальне замовлення в Україні" - http://soczakaz.org.ua/

Метою цих заходів є впровадження такої прогресивної соціальної технології як соціальне замовлення у вибраних містах для збільшення ефективності витрачання бюджетних коштів місцевого самоврядування на соціальний захист населення в умовах погіршення соціально-економічного становища.

Для участі в проекті необхідно подати заповнену анкету (завантажити анкету, 3,2 Kb), яку буде розглянуто експертною групою проекту на конкурсній основі. Приймати участь в конкурсі можуть як представники громадських організацій так й органів місцевого самоврядування.
 
Останній строк подання АНКЕТ - 20 травня 2009 року за адресою електронної пошти CDA@social.kharkov.ua.

Критеріями відбору міст-переможців є:
• наявність позитивного досвіду партнерських відносин громадських організацій та органів місцевого самоврядування;
• наявність достатньої кількості професійних НДО, що надають соціальні послуги населенню міста;
• бажання ключових учасників приймати участь в семінарах-практикумах для побудування механізму соціального замовлення в своєму місті.

Навчання є безкоштовним та відбуватиметься безпосередньо в обраних містах.

В рамках цього проекту передбачається передача провідного досвіду міста Харкова, інших міст Україні та іноземного досвіду щодо успішного заснування, розвитку та врядування відношень соціального замовлення на організаційному, інформаційному та нормативному рівнях.

Ці заходи відбуватимуться в рамках проекту Харківського обласного громадського об'єднання "Асоціація розвитку спільнот", що виконується за підтримки програми Matra KAP посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Контакти:
Маріанна Голованова
тел. (057) 759-80-09
e-mail: CDA@social.kharkov.ua
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 710 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0