Головна » 2009 » Травень » 9 » Волонтерський проект в Лейпцигу
13:48
Волонтерський проект в Лейпцигу
Шукаємо учасників для тристороннього (Україна – Німеччина – Польща) міжнародного волонтерського проекту, який буде проходити в Лейпцигу, Німеччина, з 18 липня по 1 серпня. В проекті візьмуть участь загалом 8 учасників (по 2-3 з кожної країни). Проект проводиться Міжнародною Громадянською Службою (Service Civil International) та kunZstoffe Leipzig e.V.
 Громадська організація kunZstoffe Leipzig e.V збирає різноманітні матеріали, яким, на перший погляд, застосування немає. Ці матеріали використовуються художниками, митцями, для різноманітних соціальних та культурних проектів, а також тими, кому потрібні якісь матеріали, але немає ресурсів та можливості їх придбати. В рамках волонтерського проекту волонтери будуть ремонтувати будинок, який планується використовувати для зберігання матеріалів, а також як майстерню та зал для проведення виставок, і місце для зустрічей для представників місцевої громади. Волонтери будуть працювати в будинку (різноманітні ремонтні роботи), а також в саду.

Для учасників буде організовано навчальну програму на такі теми: творче використання матеріалів та ресурсів, екологічна освіта, робота з місцевою громадою.

Учасникам забезпечується проживання та харчування, вартість дороги не відшкодовується.

Кінцевий термін для заявок: 20 травня 2009.

Додаткова інформація та заявка:

МВО „СВІТ-Україна”
info@svit-ukraine.org
www.svit-ukraine.org
Заявку також можна подати через www.workcamps.info, код проекту DE-SCI-6.50
 
Категорія: Стажування | Переглядів: 747 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0