Головна » 2009 » Травень » 13 » ТЕРМІНОВО! «Конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді м. Києва»
07:58
ТЕРМІНОВО! «Конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді м. Києва»

В умовах формування ринково орієнтованої економіки важливим чинником є залучення молоді до розвитку підприємництва, підтримка її позитивного ставлення до економічних реформ, реалізація підприємницької активності молоді.
Загальновідомо, що успіх справи більш, ніж на 50% залежить від того, наскільки правильно він складений та продуманий. Наш досвід доводить:

«Мрії, які збуваються, - це не мрії, а ПЛАНИ».

Розуміючи це, щороку Департамент «Молодіжний бізнес-центр» проводить Конкурс бізнес-планів для талановитих молодих підприємців та тих, хто прагне заснувати власну справу та реалізувати себе у бізнесі.

Організатори Конкурсу:

Київський молодіжний центр праці за підтримки Головного управління у справах сім’ї та молоді, Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та Головного управління з питань регуляторної політики та підприємництва.

Головна мета:
сприяння розвитку молодіжного підприємництва в м. Києві, залучення молоді до підприємницької діяльності, виявлення дійсно охочих і здатних до підприємництва молодих людей, всебічна допомога молодим майбутнім та діючим підприємцям, підвищення їх освітнього рівня в сфері підприємницької діяльності.

Номінації конкурсу:
«Соціальний проект» (бізнес-плани соціального спрямування),
«Виробництво, сфера послуг і торгівля» (бізнес-плани комерційного спрямування).

Вимоги до конкурсантів:
Учасниками конкурсу можуть бути молоді особи, вік яких не перевищує 35 років і які вчасно подали бізнес-план та заповнили заяву.

Бізнес-план повинен складатися з опису
- виду діяльності підприємства,
- мети і задач бізнес-плану,
- ресурсного забезпечення,
- унікальності продукції або послуги,
- механізму реалізації,
- плану маркетингу,
- організаційного та фінансового плану.

Вчасно подані бізнес-плани оцінюються Експертною радою конкурсу за наступними критеріями:
логіка та повнота викладу змісту бізнес-плану, самостійність, оригінальність та новизна ідеї, обґрунтованість, прибутковість та можливість реалізації, соціально-економічне значення для міста, відповідність належним стандартам і структурі бізнес-плану, чітке фінансово-економічне обґрунтування, забезпечення створення нових робочих місць для молоді.
Експертна рада конкурсу визначає найкращі бізнес-плани, автори яких допускаються до фіналу конкурсу, де презентують власні бізнес-ідеї.

Терміни проведення Конкурсу у 2009 році:

До 13 травня 2009 року – прийом заяв на участь у Конкурсі;
29 квітня 2009 року – проведення тренінгу з написання бізнес-планів;
5 травня 2009 року – проведення тренінгу по презентації бізнес-планів;
14-15 травня 2009 року – оцінювання бізнес-планів експертною радою Конкурсу, визначення фіналістів Конкурсу;
19 травня 2009 року – фінал Конкурсу.

Переможців Конкурсу чекають грошові винагороди, а їх роботи будуть боротися на Всеукраїнському конкурсі бізнес-планів під егідою Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Конкурс дає можливість учасникам бути почутими у владних колах; саме в умовах таких конкурсів актуалізуються найболючіші проблеми «молодого» українського бізнесу, і саме тут молоді підприємці мають шанс обговорити й вирішити їх.
Адже наш конкурс – це не тільки змагання, але й обмін корисним досвідом, можливість піднятись на новий рівень у розбудові власної справи.

За більш детальною інформацією звертатися:
вул. Б. Хмельницького, 78-а, каб. 302,
тел. 235-11-81
biznesplan2009@kylc.com
Джерело: http://kylc.com/?p=224
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 791 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0