Головна » 2009 » Травень » 14 » Тридцять перший Кембриджський Семінар з сучасної літератури відбудеться 11–17 липня 2009 року.
22:14
Тридцять перший Кембриджський Семінар з сучасної літератури відбудеться 11–17 липня 2009 року.
Під час Кембриджського Семінару з сучасної літератури, який проводиться вже понад 30 років, Британська Рада організовує і проводить дискусії, виступи та літературні дебати. Цього року до семінару долучаться як вже добре відомі, так і нові письменники, поети та критики. На сьогоднішній день свою участь підтвердили: Джон Бернсайд, Джім Крейс, Лінда Грант, Тоні Харрісон, Філіп Геншер, Джекі Кей, Девід Лодж, Блейк Моррісон, Джілліан Слово, Марина Ворнер, Бенджамін Зефеная.
 Семінар традиційно гуртує сучасних британських письменників та критиків і пропонує учасникам цікаве поєднання розмов, дискусій, виступів, дебатів та можливість особистого спілкування з письменниками. Це справжній шанс взяти участь в одній з найвідоміших і найвпливовіших літературних подій у світі й насолодитися красою і спокоєм Кембриджського університетського коледжу.

Багато минулорічних учасників описують семінар як визначну подію у своєму житті, що ознайомила їх з літературними напрямками сьогоденної літератури, дала можливість налагодити зв’язки з однодумцями з інших країн та надала поштовх їхній кар’єрі. Семінар є резидентною подією, організованою літературним департаментом Британської Ради.

Блог

Ви можете дізнатися більше про досвід учасників минулорічного семінару, завітавши на сторінки блогу Кембриджського Семінару, розміщені на веб-сайті Encompass Culture http://www.encompassculture.com/weblog/?id=268&month=200707.

Хто може відвідати Кембриджський Семінар?

Відвідати семінар може кожен, хто професійно пов’язаний із сучасною літературою та проживає за межами Великої Британії, включаючи письменників, перекладачів, вчених, літературних редакторів та критиків, викладачів, бібліотекарів, дикторів, керівників літературних гуртків та організаторів літературних фестивалів. Кандидати на участь у семінарі повинні добре володіти англійською мовою, адже отримати найбільшу користь від Семінару вони зможуть лише тоді, коли братимуть активну участь в дискусіях, дебатах і неформальному спілкуванні.

Максимальна кількість учасників — 45 осіб. Британська Рада покриває усі витрати, пов’язані з реєстрацією, проживанням і харчуванням учасників. Ми не покриваємо транспортні витрати. Кандидати на участь узгоджуватимуться з представництвами Британської Ради в кожній країні. Ми повідомимо успішних кандидатів, щойно буде прийняте рішення про їхню участь.

https://survey.britishcouncil.org/wix/p8548742.aspx

Реєстрація проходить саме зараз
Заявки приймаються до 15 червня 2009 року

Думки про Кембріджський Семінар

Думки про Кембріджський Семінар з Сучасної Літератури, висловлені учасниками попередніх подій.

«Семінар був чудовий в усіх аспектах, а особистий і професійний досвід — фантастичний.»

«Різноманітність учасників була дивовижною і зробила дискусію дуже яскравою.»

«В Кембриджі ми особисто зустрілись з письменниками, могли задавати питання, спілкуватись та знайомитись з багатьма авторами та перекладачами з усього світу в неформальній, теплій атмосфері, що є унікальною, скоріш ніж повсякденною подією. Велике спасибі, семінар був просто чудовим, та під час оцінки, дуже важко комусь надати перевагу.»

Контактна інформація

Свої запити надсилайте англійською мовою на Cambridge09@britishcouncil.org. Контактна особа у Британській Раді в Україні:

Анна Бубнова
Менеджер проектів та партнерських зв’язків

Британська Рада
вул. Григорія Сковороди, 4/12
Київ 04070
Телефон (044) 490 5600
Факс (044) 490 5605
 

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 626 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0