Головна » 2009 » Травень » 14 » Тиждень креативності у Німеччині
22:36
Тиждень креативності у Німеччині
Оголошується набір на літні творчі курси, які проходитимуть у мальовничому молодіжному таборі Хіршлух, біля м. Шторкова (Німеччина) з 16 по 26 липня 2009 року. До уваги молоді з Німеччини, України та Польщі будуть представлені сім творчих майстерень, в яких вони матимуть змогу взяти участь та розкрити свої власні таланти.
Учасникам пропонується широкий вибір майстерень таких як фотографія, малювання, хоровий спів, театр, танець-імпровізація, створення музичних інструментів та керамічна майстерня. Фотомайстерня запрошує до участі як професіоналів, так і початківців. Цей воркшоп передбачає використання професійних фотокамер, які вимагають класичного підходу до сучасного фотомистецтва.

Майстерня з малювання запрошує учасників приєднатися до неймовірно цікавого воркшопу, де вони навчаться створювати малюнки, використовуючи такі нетрадиційні матеріали, як сіль, фольгу, пісок, шовк та інше.

Майстерня з хорового співу запрошує талановиті голоси. Відомо, що у змісті музики звучать рухомі форми. Імовірно, це один із найпопулярніших визначень музики.

Театральна майстерня пропонує молодим людям прийняти участь у створенні творчої вистави. Розіграти діалог, додати кілька цікавих ідей та розбавити все це піснею, і ось – вибухова театральна вистава готова. Цей семінар не вимагає від учасників попереднього досвіду.

Майстерня з хореографії запрошує до участі людей які вже мають попередню хореографічну освіту або досвід. Наприкінці занять ми плануємо гармонійно об’єднати танцювальні номери із театральною постановою. Керамічна майстерня запрошує молодь із креативними ідеями для створення виробів із кераміки, різноманітних сувенірів.

Майстерня зі створення музичних інструментів запрошує всіх бажаючих прийняти участь в цьому воркшопі. Поєднання музики та ремесел є основою даного курсу. Існують унікальні музичні інструменти, які часто вироблені з альтернативних матеріалів. Вони мають різні тональності та характеристики, які виникають в результаті використання різноманітних методів, матеріалів та інженерних конструкцій.

Фіналом занять будуть презентації кожної з майстерень: фотовиставка, театральна вистава, презентація театру танців імпровізації, концерт хорового співу, презентація виробів із кераміки та малюнків. Вести майстерні будуть професійні тренери з Німеччини.

Також в програмі літніх творчих курсів екскурсія до Берліну, національні вечори та веселе міжкультурне спілкування. Робоча мова: німецька та англійська. Для участі у деяких майстернях (театр, спів) добре володіння німецькою є обов’язковою умовою.

Вік учасників: 18-26 років. Організатори забезпечують безкоштовно: харчування, проживання, участь у творчих майстернях, необхідні матеріали та обладнання, екскурсію до Берліну. Учасники самостійно сплачують: транспортні витрати та витрати, пов’язані із отриманням візи.


Умови участі: бажаючі взяти участь, будь-ласка, надсилайте заповнені анкети за адресою info@eu.sumy.ua до 25 травня 2009 року включно із приміткою у полі «Тема»: «Тиждень креативності». Так як кількість місць обмежена, відбір учасників буде відбуватись на конкурсній основі .

Організатори: Jugendhilfe und Sozialarbeit e.V. (Німеччина, м. Фюрстенвальде).

Детальний опис програми шукайте на www.hirschluch.de та www.werkwoche.hirschluch.de.

Партнери з України: СМГО «Центр Європейської Ініціатив».

За детальною інформацією звертайтесь: Центр Європейських Ініціатив Суми, вул. Героїв Сталінграда, 10 + 38 (0542) 798668 info@eu.sumy.ua

Контакти

СМГО “Центр європейських ініціатив”
info@eu.sumy.ua
8(0542) 798668
http://www.eu.sumy.ua/
 
 
Категорія: Стажування | Переглядів: 726 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0