Головна » 2009 » Травень » 15 » Конкурс серед викладачів ВНЗ адаптації навчального курсу «Управління змінами»
23:10
Конкурс серед викладачів ВНЗ адаптації навчального курсу «Управління змінами»
Навчально-методичний центр «Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні» у партнерстві з Академією менеджменту Адізеса (Adizes Academy of Management) оголошують конкурс серед викладачів українських вищих навчальних закладів для командної роботи над адаптацією курсу «Управління змінами» (Adizes Symbergetic™ Managemet Theory).
Академія менеджменту Адізеса займається якісним навчанням в галузі менеджменту за методологією класика сучасного менеджменту професора Іцхака Адізеса, який відомий як автор унікальної дієвої управлінської теорії, що застосовується для підвищення ефективності діяльності організацій. З метою надання можливості студентам українських ВНЗ навчатися за матеріалами Академії у партнерстві з Навчально-методичним центром «Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні», що відомий створенням унікального навчально-методичного комплексу з дисципліни «Маркетинг» (www.studyMARKETING.in.ua), вирішено було започаткувати спільну програму адаптації навчального курсу «Управління змінами».

З цією метою формується команда зацікавлених викладачів менеджменту, які адаптуватимуть існуючий курс до формату викладання в українських ВНЗ і створять за матеріалами Академії навчальний посібник (хрестоматію). Отож, це партнерство відкриває унікальну можливість для вищих навчальних закладів України збагати свою програму новою дисципліною за вибором ВНЗ чи за вибором студентів, або ж створити концептуально новий розділ до нормативних дисциплін «Основи менеджменту», «Теорія організації», «Організаційна поведінка» та інших.

Студенти ж отримають не лише грунтовні інноваційні знання, які доможуть їм у практичній роботі, а по закінченні вивчення дисципліни зможуть отримати Диплом Академії менеджменту Адізеса (Еxecutive Management Diploma), склавши відповідний екзамен on-line. Методологія Адізеса сьогодні є невід’ємною частиною вивчення менеджменту в провідних університетах світу.

Для участі в програмі адаптації навчального курсу «Управління змінами» на конкурсних засадах буде відібрано 5 викладачів.

Обов’язок переможців конкурсу – учасників програми:
1. Взяти участь у навчальному семінарі 2-6 червня 2009 р.
2. Спільно з іншими учасниками програми адаптувати існуючий курс і підготувати програму курсу для читання в українському ВНЗ;
3. Спільно з іншими учасниками програми адаптувати наявні матеріали і створити навчальний посібник (хрестоматію) для використання в навчальному процесі;
4. Розпочати викладання розробленого курсу у своєму навчальному закладі з вересня 2009 р.

Стипендія, що буде надаватися переможцям конкурсу, покриватиме вартість реєстраційного внеску (550 євро) для участі в навчальному семінарі 2-6 червня 2009 р. Оплата проїзду та проживання в Києві на час проведення семінару не відшкодовуватиметься (очікується, що це буде внесок самого вищого навчального закладу). Також не передбачено інших обов’язкових винагород учасникам програми.

Учасники програми, які успішно завершать навчання на семінарі й складуть екзамен (безкоштовно), отримають сертифікати викладача, що даватимуть право викладати за трирівневою програмою Adizes Academy of Management в обсязі 135 академічних годин.

Для участі в конкурсі зацікавлені викладачі повинні надіслати не пізніше 26 травня 2009 р. на адресу: adizes@ceume.org.ua або факсом (044) 246 7208, 248 7239

1. Зголошення до участі в програмі адаптації навчального курсу «Управління змінами».
2. Лист-зацікавлення від ВНЗ про бажання використовувати адаптований курс у навчальному процесі з вересня 2009 р. з вказівкою на конкретні факультети чи спеціальності, студентам яких будуть запропоновані ці курси і яка приблизно кількість студентів може за ними навчатися.

Додаткова інформація за телефом (044) 248 7239, 248 7249, 8-050-355-9511.

Джерело: http://civicua.org/grants/view.html?q=1207309

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 791 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0