Головна » 2009 » Травень » 18 » Есей про свободу
22:35
Есей про свободу

Напиши про свободу! Якою ти її бачиш? Що вона значить для тебе? Чи потрібна вона? Чи мрієш ти про неї? Для себе? Для України? Для Європи? Для всього світу?
Якщо тобі від 16 до 30 років, ти можеш висловити свою думку!

Найкращі есеї про свободу буде премійовано та опубліковано:
- перше місце – 1500 гривень;
- друге місце – 1000 гривень;
- третє місце – 500 гривень.

Автор есею, у якому буде найкраще розкрито тему свободи з перспективи християнської демократії, отримає спеціальний приз від Фонду Конрада Аденауера.
Найкращі есеї буде також надруковано у книжці Libertas: що для мене свобода?, видання Християнсько-Демократичного Союзу Молоді. Про тебе дізнається вся Україна!

Редакторські вимоги:
Есей має бути надруковано у форматі Word (шрифт Garamond, кеґль 14, інтервал 1,5) розміром не більше ніж п’ять друкованих сторінок, українською мовою.
Окремо від есею подається контактна інформація про автора (прізвище, ім’я, дата народження, повна адреса, телефон, е-мейл, місце навчання або роботи).
Есеї, що не відповідатимуть цим параметрам, до участі в конкурсі не прийматимуться!

Твори приймаються у друкованому вигляді за наявності CD з електронною версією (read only) за адресою: Християнсько-Демократичний Союз Молоді, 00101 Україна, м. Київ, вул. Панаса Мирного 14, оф. 2 (з поміткою Конкурс “Libertas”), або в електронній версії (read only) на е-мейл hdsm_office@yahoo.com.
Термін подання есеїв: до 25 травня 2009 року!

Переможців визначатиме спеціальне журі за участю українських письменників та представників молодіжних організацій. Склад журі буде повідомлено учасникам додатково.
Про результати конкурсу ти дізнаєшся з повідомлення на е-мейл або з телефонного дзвінка, якщо ти станеш одним з переможців.
Нагородження відбудеться в Києві 15 червня поточного року.

Зичимо тобі успіху!

Джерело: http://3sektor.blogspot.com/2009/05/blog-post_4355.html

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 979 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0