Головна » 2009 » Травень » 19 » На часі - Кубок молодих дипломатів-2: ОДЕСА таки да отримає Євро!!
21:22
На часі - Кубок молодих дипломатів-2: ОДЕСА таки да отримає Євро!!

Другий рік поспіль Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" спільно з Радою Студентів Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Шевченка ініціює проведення міжнародного футбольного турніру "Кубок майбутніх дипломатів – назустріч ЄВРО-2012".
Головні завдання заходу - підтримка проведення ЄВРО-2012 в Україні, становлення корпоративної культури фахівців-міжнародників, створення умов для доброзичливого спілкування майбутньої національної еліти всіх регіонів України та закордону.

Згідно концепції захід почергово приймають міста, у яких передбачається проведення матчів Чемпіонату Європи 2012 року.
Минулого року турнір приймав Харків. Серед запрошених були студенти з університетів Познані та Варшави, а також їх українські колеги-міжнародники з Києва, Маріуполя, Одеси, Харкова, Донецька.
Захід підтримали Міністерство сім'ї, молоді та спорту,МЗС,Федерація футболу України, Харківська ОДА..
Оскільки турнір присвячувався ще й 100-річчу першого футбольного матча у м. Харкові, цілком справедливою та заслуженою стала перемога команди факультету підготовки кадрів для Міністерства закордонних справ Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого.
Цьогоріч ініціативу проведення другого Кубку майбутніх дипломатів взяли на себе міжнародники Інституту соціальних наук Одеського національного університету ім. І. Мечнікова.
Турнір пройде 22-24 травня у Одесі, включатиме широку культурну програму. Окрім представників когорти майбутніх українських дипломатів, за Кубок боротимуться і їх російські колеги з Московського державного інституту міжнародних відносин (МГИМО(у)). 
На турнір запрошені команди студентів українських ВНЗ з Києва, Одеси, Донецька, Маріуполя, Харкова, Миколаєва, Львова та Чернівців. Матчі турніру відбуватимуться відповідно до Регламенту Чемпіонату України з міні-футболу та пройдуть на спорткомплексі Одеської Національної Юридичної Академії. 
Турнір підтримали Федерація футболу України, Одеська ОДА, Спілка спортивних журналістів України та низка спонсорських організацій.
Попередньо, відкриття турніру та жеребкування відбудеться о 18 годині у конференц-залі готелю “Одеса”
За додатковою інформацією звертайтесь до Координатора проекту – Бабенко Павла, за телефоном +38 (063) 290 95 48 або +38 (067) 299 58 58.

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 642 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0