Головна » 2009 » Травень » 20 » Конкурс міні-грантів «ПОДАРУЙТЕ ДІТЯМ ДИВО!»
18:36
Конкурс міні-грантів «ПОДАРУЙТЕ ДІТЯМ ДИВО!»
Центр підтримки громадських і культурних ініцітив «Тамариск» за підтримки Фонду ім. Стефана Баторія оголошує II конкурс міні-грантів «ПОДАРУЙТЕ ДІТЯМ ДИВО!». Метою конкурсу є підтримка громадських ініціатив, спрямованих на об’єднання зусиль громади для реалізації інноваційних проектів на користь дітей.
Перевага надаватиметься проектам, спрямованим на вирішення проблем дітей незахищених категорій (дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей з обмеженими фізичними можливостями та проблемами здоров’я, дітей вулиць та дітей з неблагополучних сімей).

До участі у конкурсі запрошуються:

Громадські і благодійні організації, зареєстровані як неприбуткові, та ініціативні групи громадян, що працюють на території Дніпропетровської області та об’єднуються задля вирішення конкретної проблеми.

Умови участі у конкурсі :

Максимальна сума гранту складає 5000 гривень. Власний внесок організації чи ініціативної групи (фінансовий або нефінансовий) повинен складати не менш 30% загального бюджету проекту.
Термін реалізації проекту – від 1 до 3 місяців, проекти мають бути реалізовані у період з 1 серпня по 31 жовтня.
Кошти гранту можуть бути використані тільки на громадську діяльність, у повній відповідності із затвердженим бюджетом проекту. Підтримка може бути надана не тільки фінансами, але і шляхом покриття окремих витрат товарами або послугами.
В рамках програми не фінансуються: заробітна плата штатних співробітників організації, витрати на послуги телефонного зв’язку та Інтернет, ремонт техніки, транспортні витрати. Обґрунтоване придбання обладнання можливо тільки для зареєстрованих організацій.
Проекти, які передбачають політичну, релігійну або комерційну діяльність, не розглядаються.
Кінцевий термін подання заявок на участь у конкурсі – 18 червня 2009 року (згідно дати на поштовому штемпелі). Заявки, відправлені після зазначеної дати, не розглядаються. Результати конкурсу будуть оголошені до 20 липня 2009 року.

Заявки приймаються тільки за поштовою адресою: м. Дніпропетровськ, 49000, а/с 907.

Заявка має бути подана в друкованому та електронному вигляді. Електронний варіант заявки має бути доданий до друкованого на компакт-диску, або надісланий на електронну адресу:nstadnichuk@tamarisk.org.ua.

Загальні вимоги щодо подання заявки:

Заявка на грант має бути підготовлена українською або російською мовами в електронному та друкованому вигляді. Заявки, написані від руки, не приймаються.

Поданий на конкурс комплект документів має включати:

Для зареєстрованих організацій:
Заповнену форму заявки у друкованому та електронному вигляді. Заявка має бути підписана особами, уповноваженими представляти організацію, та завірена печаткою. Електронна копія заявки у  форматі doc або rtf має бути додана на компакт-диску, або надіслана електронною поштою.
Резюме основних виконавців проекту.
Листи підтримки від партнерів.
Копії свідоцтва про державну реєстрацію організації, статуту організації, довідки з податкової інспекції про присвоєння коду неприбутковості.
Копію рішення про призначення осіб, уповноважених представляти організацію.
Для ініціативних груп:

Заповнену форму заявки у друкованому та електронному вигляді. Заявка має бути підписана особами, уповноваженими представляти ініціативну групу. Електронна копія заявки у  форматі doc або rtf має бути додана на компакт-диску, або надіслана електронною поштою.
Резюме основних виконавців проекту.
Листи підтримки від партнерів.
Список членів ініціативної групи.
Копію рішення про призначення осіб, уповноважених представляти ініціативну групу (протокол зборів ініціативної групи).
Копії паспорту та ідентифікаційного коду осіб, уповноважених представляти ініціативну групу.
Проекти, що претендують на фінансування, будуть оцінюватися незалежною конкурсною комісією за наступними критеріями:

актуальність проблеми, на вирішення якої спрямовано проект
відповідність заявки пріоритетам конкурсу
конкретні, досяжні результати проекту 
оригінальність та інноваційність проекту
ефективність використання ресурсів
сприяння підвищенню соціальної активності й відповідальності населення щодо вирішення проблеми
реалістичність проекту та здатність організації його реалізувати
Форму заявки можна одержати на сайті www.tamarisk.org.ua  або електронною поштою, надіславши запит на адресу  nstadnichuk@tamarisk.org.ua.

У випадку відсутності тих або інших матеріалів проект розглядатися не буде. Розгляд пропозицій здійснюється незалежною комісією запрошених експертів. Заявки не повертаються незалежно від результатів розгляду.

Додаткова інформація і контакти:
м. Дніпропетровськ, вул. Плеханова, 2А офіс 4
тел. (0562) 36 75 22, (056) 716 45 76
Веб-сайт: www.tamarisk.org.ua 
поштова адреса: м. Дніпропетровськ, 49000, а/с 907
контактна особа: Наталія Стаднічук
 
 
Джерело: http://ngonetwork.org.ua/2009/05/konkurs-mini-hrantiv-podarujte-dityam-dyvo/
Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 762 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0