Головна » 2009 » Травень » 21 » ПОСЛИ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОМІСІЇ ТА ІНШИХ КРАЇН ВІДВІДАЮТЬ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ, ТЕРНОПІЛЬСЬКУ ТА ВОЛИНСЬКУ ОБЛАСТІ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНІВ ЄВРОПИ
19:18
ПОСЛИ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОМІСІЇ ТА ІНШИХ КРАЇН ВІДВІДАЮТЬ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ, ТЕРНОПІЛЬСЬКУ ТА ВОЛИНСЬКУ ОБЛАСТІ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНІВ ЄВРОПИ

ПОСЛИ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОМІСІЇ ТА ІНШИХ КРАЇН ВІДВІДАЮТЬ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ, ТЕРНОПІЛЬСЬКУ ТА ВОЛИНСЬКУ ОБЛАСТІ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНІВ ЄВРОПИ
З нагоди відзначення Дня Європи Голова Представництва Європейської Комісії в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра відвідає Івано-Франківськ, Тернопіль і Луцьк і візьме участь у святкових заходах, організованих у цих містах.


Івано-Франківська область (21-22 травня):
Голова Представництва ЄК відвідає підприємство з європейськими інвестиціями (ТОВ «Українська побутова техніка»), а також туристичні проекти у м. Яремче, що фінансуються ЄС.


21 травня о 15:15 у Туристичному інформаційному центрі (вул. Стуса, 6, м. Яремче), відбудеться прес конференція Посла ЄК. З питань реєстрації завертайтеся до Катерини Федоришиної (fedorishina@keycommunications.ua). У журналістів також буде нагода сфотографувати пана Ж. М. Пінту Тейшейру під час відвідування проекту «Байкленд», що впроваджується за фінансової підтримки ЄС.


22 травня заплановано офіційні зустрічі з представниками обласної влади Івано-Франківська та участь у відкритті святкувань Дня Європи ополудні. До Голови Представництва ЄК приєднаються посли Великобританії, Греції, Туреччини та Чехії.


Тернопільська область (22-23 травня):
У п’ятницю 22 травня Посол Пінту Тейшейру візьме участь у завершенні Українсько-європейської освітньої молодіжної конференції у Тернопільському національному економічному університеті (Зала Вченої ради) разом з Головою тернопільської обласної державної адміністрації Юрієм Чижмарем, Головою Тернопільської обласної ради Олексієм Кайдою та Тернопільським міським головою Романом Заставним.


23 травня у суботу пан Ж. М. Пінту Тейшейра, дев’ять послів країн ЄС і країн кандидатів та представники ПРООН в Україні візьмуть участь у передачі шкільного автобуса у с. Вишгородок. Автобус надається у рамках Проекту місцевого розвитку на основі громади, що фінансується ЄС і ПРООН. Посол ЄК також зустрінеться з представниками місцевої влади.


О 12:00 Голова Представництва ЄК і десять послів країн ЄС і країн-кандидатів візьмуть участь у відкритті Дня Європи у Тернополі, після чого о 13:00 перед наметом Представництва ЄК в Україні відбудеться прес-брифінг Посла ЄК, який далі візьме участь у громадських дебатах разом з іншими послами. У рамках Дня Європи у Тернополі також відбудеться концерт німецького джаз-бенду і зірок української естради С.К.А.Й. і Руслана.


Волинська область (24 травня):
У Луцьку разом з чеським, угорським і польським послами пан Ж. М. Пінту Тейшейра візьме участь у відкритті Дня Європи о 9:45, після чого він зустрінеться з представниками обласної та місцевої влади, бізнесу, громадянського суспільства та засобів масової інформації. Після 15:30 планується, що Посли ЄК, Чехії, Польщі та представники ПРООН в Україні відвідають мікропроект місцевого розвитку на основі громади з покращення енергозабезпечення у Кислинській середній школі. По завершенню Посол Пінту Тейшейра повернеться до Луцька для відкриття фольклорно-джазового концерту у рамках святкувань Дня Європи.


Відзначення Днів Європи продовжиться у Кривому Розі (30 травня) та Сімферополі (6 червня).

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 687 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0