Головна » 2009 » Травень » 21 » Планується участь Генерального консула Чеської Республіки у закритті Маріупольських Днів Європи
21:01
Планується участь Генерального консула Чеської Республіки у закритті Маріупольських Днів Європи

Антонін Мургаш, Генеральний консул Чеської Республіки у м. Донецьку анонсував свою участь у Маріупольських Днях Європи. Зокрема, у планах - відвідини Маріупольського Євромістечка у Театральному сквері, що організовує Ліга "ДИПКОРПУС" за сприяння Маріупольського державного гуманітарного університету та Виконкому міської ради 24 травня 2009 року від 12.00.
Планується спілкування пана Консула з городянами та молодими фахівцями-міжнародниками, легатами "ДИПКОРПУСУ".

Серед інших дипломатів гостями свята, як очікується, стануть Генеральний консул Грецької Республіки в Маріуполі Софія Маллі та Почесний консул Республіки Кіпр Костянтин Балабанов.
Як вже повідомлялося, уже втретє Ліга "ДИПКОРПУС" проводить фінал Маріупольських Днів Європи як зменшену копію святкувань Днів Європи у м. Києві (за участі посольств країн ЄС та Представництва Єврокомісії), проте з власними родзинками та інноваціями. Під час святкувань усі учасники зможуть ознайомитися з експозиціями країн ЄС, що люб'язно надані посольствами на прохання Ліги "ДИПКОРПУС", взяти участь у численних конкурсах та іграх, помилуватися чудовим Євроконцертом.
Нагадаємо, Маріуполь стартував лоббістську ініціативу, спрямовану на проведення у місті центральних святкувань Дні Європи в Україні - 2010. Це сприятиме просуванню іміджа Маріуполя, як центра міжнародних ділових та культурних зв'язків, всебічному розвитку міста, покращенню інвестиційного та морального клімату.

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 685 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0