Головна » 2009 » Травень » 28 » ІІІ Всеукраїнський чемпіонат з Монополії
23:35
ІІІ Всеукраїнський чемпіонат з Монополії
Незабаром відбуватиметься ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЧЕМПІОНАТ З МОНОПОЛІЇ! Закликаємо всіх любителів цієї всесвітньовідомої гри взяти участь у чемпіонаті! Переможець чемпіонату братиме участь у 13-ому Всесвітньому Чемпіонаті з Монополії, яке відбуватиметься у місті Лас-Веґас, США, 20-22 жовтня 2009-ого року.
Настільна гра Монополія відома у цілому світі, а Україна з 2008-ого року навіть більше причетна до цієї гри, ніж раніше. У 2007-ому році фірма Хазбро (Hasbro) вирішила випустити світову версію гри, де на ігровому майданчику вулиці мають назви міст.

У 2008 році Хазбро провела інтерактивне Інтернет голосування. Фірма Toy Toy Ukraine запропонувала столицю України - Київ як один із 68 претендентів на 22 міста, які мали потрапити на світову версію Монополії - MONOPOLY Here & Now: The World Edition.

Учасники інтерактивного голосування мали можливість проголосувати за певне місто. Славетне місто Львів теж брало участь у голосуванні, але на ігрове поле, на жаль не потрапило. Зате Київ зайняв шістнадцяте місце у світовій версії MONOPOLY Here & Now: The World Edition, та знаходиться у пурпуровому секторі.

В день випуску всесвітньої версії Монополії, Київ знову потрапляє в історію, коли фанати цієї гри зібралися у парку Шевченка, щоб стати учасниками рекорду Гіннеса. Одночасно з киянами грають фанати з інших міст, які були вибрані інтерактивним голосуванням. В парк Шевченка також прийшла поспілкуватися з учасниками та з журналістами Ірма Вітовська, відома актриса з телесеріалу "Леся + Рома".

Ви шановні читачі, фанати гри Монополії, напевне думаєте: "Я всю цю історію знаю! Але як мені потрапити на ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЧЕМПІОНАТ З МОНОПОЛІЇ?"

Потрапити на ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЧЕМПІОНАТ З МОНОПОЛІЇ не так складно.

По-перше, Ви маєте взяти участь в одному із чотирьох регіональних змагань (Див. Розклад http://www.championatmonopoly.com.ua/5194.html).

По-друге, Ви маєте бути одним із чотирьох учасників, що набере найбільше балів під час регіональних змагань. Таким чином Ви можете потрапити на Гранд Фінал у столиці!

Щоби взяти участь у регіональних змаганнях. Ви можете заповнити анкету в онлайн режимі http://www.championatmonopoly.com.ua/5215.html , або звернутися до наших партнерів щоб заповнити анкету у містах, де проводитимуться регіональні змагання!

Джерело: http://unistudy.org.ua/events.htm?id=678

 

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 785 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0