Головна » 2009 » Травень » 28 » ПОСОЛ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОМІСІЇ ТА ДИПЛОМАТИ ЄС ВІДВІДАЮТЬ ДНІПРОПЕТРОВСЬК І КРИВИЙ РІГ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ЄВРОПИ
11:32
ПОСОЛ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОМІСІЇ ТА ДИПЛОМАТИ ЄС ВІДВІДАЮТЬ ДНІПРОПЕТРОВСЬК І КРИВИЙ РІГ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ЄВРОПИ
У рамках відзначення Дня Європи Представництво Європейської Комісії в Україні організовує візит дипломатів ЄС до Дніпропетровської області, щоб взяти участь у святкових заходах у Кривому Розі. Посол Жозе Мануел Пінту Тейшейра, Голова Представництва Європейської Комісії в Україні, та ряд дипломатів ЄС, включаючи послів, візьмуть участь у цьому візиті.
Візит розпочнеться 28 травня у четвер зі спільної зустрічі з Головою Дніпропетровської обласної адміністрації Віктором Бондарем, Головою обласної ради Юрієм Вілкулом і Дніпропетровським міським головою Іваном Куліченком.

Візит продовжиться відвідування Державного підприємства “Виробниче об’єднання Південний машинобудівний завод ім. О.М.Макарова” у контексті твіннінгового проекту «Підтримка співпраці України з ЄС у космічній галузі», що фінансується ЄС. Також у Дніпропетровську відбудеться зустріч з представниками Європейської бізнес асоціації.

У п’ятницю 29 травня делегація відбуде до с. Водяне (Софіївського району), де відбудеться зустріч з представниками місцевої громади, яка впроваджує проект ЄС-ПРООН «Місцевий розвиток на основі громади» (більш детальну інформацію можна отримати у Олени Харченко (тел. +380 50 417 7041).

Після цього дипломати направляться до Кривого Рогу, де відбудеться зустріч з Криворізьким міським головою Юрієм Любоненком, а потім – обговорення зі студентами Криворізького технічного університету. Після цього відбудеться візит до ТОВ «Метінвест Холдинг», компанії з управління підприємствами гірничо-металургійного комплексу ЗАТ «System Capital Management», одного зі спонсорів Дня Європи у Кривому Розі.

У суботу 30 травня о 12:00 пан Пінту Тейшейра, представники країн ЄС разом з Криворізьким міським головою візьмуть участь у церемонії відкриття Дня Європи у Кривому Розі, після чого пан Пінту Тейшейра проведе прес-брифінг перед наметом Представництва Європейської Комісії в Україні у Європейському містечку о 13:00, і візьме участь у громадських дискусіях разом з іншими дипломатами з ЄС о 13:15. На завершення делегація сходить на концерт литовської групи «InCulto» та української співачки Руслани.

Святкування Дня Європи продовжиться наступного тижня у Сімферополі (6 червня).

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 760 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0