Головна » 2009 » Травень » 28 » Перший багатомовний веб-сайт про події в ЄС – PRESSEUROP.EU
12:05
Перший багатомовний веб-сайт про події в ЄС – PRESSEUROP.EU
26 травня Європейська Комісія та консорціум на чолі з виданням Courrier International відкрили PRESSEUROP.EU – перший багатомовний веб-сайт з публікаціями преси про події в Європейському Союзі.
PRESSEUROP пропонує, наразі 10 мовами (німецькою, англійською, іспанською, французькою, італійською, данською, польською, португальською, румунською та чеською), а пізніше 23-ма мовами, добірку статей, опублікованих того самого або попереднього дня. Ці статті доповнені аналітикою, коментарями та ілюстраціями.

PRESSEUROP пропонує:

статті з європейських та міжнародних ЗМІ (газет, журналів та Інтернет-видань), які відібрані за критеріями доречності та відповідальності та стосуються різноманітних сторін життя ЄС: політики, економіки, суспільства, світу, довкілля, науки, культури, ідей та інших;
огляди преси, підсумки та добірки новин;
ілюстрації (графіки, фотографії, відео, малюнки та інші);
щоденний вісник про найсвіжіші новини;
прес-архів.
Веб-сайт буде повністю інтерактивним з тематичними форумами, он-лайн дослідженнями та можливістю коментувати опубліковані статті. PRESSEUROP буде проводити моніторинг близько 250 заголовків щодня, в тому числі з видань Le Monde, Le Figaro, Financial Times, The Economist, Washington Post, Corriere della Sera, FAZ та інших.

Консорціум PRESSEUROP покликаний розширюватись та долучати нових членів. Зокрема, вже запланована співпраця з Європейською радіомережею (European Radio Network) та майбутньою мережею телебачення ЄС - EU TV Net.

Портал доступний за адресою - www.presseurop.eu

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 682 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0