Головна » 2009 » Червень » 5 » Програма з нових медіа Канадського центру кіно
18:06
Програма з нових медіа Канадського центру кіно
Лабораторія CFC Media Lab приймає заявки на семестр програми TELUS Interactive Art & Entertainment Program (IAEP), що починається восени і передбачає п'ятимісячну післядипломну резиденцію, увага якої зосереджується на створенні винахідливих, інтерактивних, тематичних проектів для канадського чи міжнародного ринку.
Програма The TELUS Interactive Art & Entertainment Program (IAEP) є першою в Канаді післядипломною програмою освоєння і виробництва нових медіа, що засновується на переконанні, що контент нових медіа створюється шляхом поєднання широкого спектру творчих навичок і вмінь, знань та таланту. Міжнародна лабораторія CFC Media Lab вже втілила в життя різноманітні проекти від інтерактивних документальних фільмів до бездротових мереж, короткометражних фільмів і тематичних медіа інсталяцій.

Немає жодних обмежень в тому, що ви можете створити в медіа лабораторії CFC Media Lab. Протягом лише п'яти місяців ви зможете дізнатись багато нового від найкращих спеціалістів в інтерактивному бізнесі. Ви матимете можливість ділитися новими ідеями з амбіційними однодумцями з різних сфер діяльності. Дана програма – це процес співпраці з іншими однодумцями, що дає змогу реалізувати нові ідеї, або вивести вже існуючи в реальне життя. Спробуйте свої сили і виграйте безкоштовне навчання в онлайн конкурсі.

До участі в програмі запрошуються митці, зацікавлені в різних галузях, серед яких: візуальне мистецтво, програмування, дизайн, виробництво, режисура, музика, написання текстів і нові медіа.

Заявка та вся потрібна інформація - тут

Останній термін – 19 червня 2009 року.

Контактна інформація: medialab@cfccreates.com
тел.: 416-445-1446 x 296
 
Категорія: Стажування | Переглядів: 705 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0