Головна » 2009 » Червень » 11 » Форум «За майбутнє демократії»
20:25
Форум «За майбутнє демократії»
21–23 жовтня 2009 року у Києві проходитиме Форум «За майбутнє демократії». До участі запрошуються національні НУО, компетентні у питаннях, які охоплює тема форуму "Виборчі системи". Форум « За майбутнє демократії» є платформою для обміну ідеями, інформацією, прикладами новаторської практики для посилення, завдяки аналізу і пропозиціям, діяльності Ради Європи у сфері демократії.
Рада Європи запрошує надсилати заявки електронною поштою на адресу: catherine.emezie@coe.int не пізніше 15 червня.
Відібрані НУО отримають офіційний лист–запрошення протягом першого тижня вересня 2009 року.

Учасникам буде запропоновано три робочі групи:

1. загальнонаціональні вибори
2. вибори та місцева демократія
3. ЗМІ та НУО під час виборів

Форум «За майбутнє демократії» був започаткований у травні 2005 року на Варшавському саміті Ради Європи задля зміцнення демократії, політичних свобод та забезпечення участі громадян. Щорічні засідання Форуму відкриті для всіх держав–членів і громадянського суспільства, представленого особами, які ухвалюють рішення, державними посадовцями, представниками виконавчої влади та науковцями.

Установче засідання Форуму «За майбутнє демократії» на тему громадянської участі відбулося у Варшаві у 2005 році. У 2006 році засідання проходило у Москві й було присвячене ролі політичних партій у розбудові демократії. У 2007 році Форум зібрався у Стокгольмі та Сігтуні (Швеція). Обговорювалася тема: «Влада та владні повноваження – взаємозалежність демократії та прав людини». Остання сесія Форуму, що відбулася у Мадриді, була присвячена електронній демократії. Для отримання більш детальної інформації про ці чотири засідання Форуму завітайте на Інтернет-сторінку www.coe.int/democracy.

Офіс Ради Європи в Україні - www.coe.kiev.ua

 
Джерело: www.civicua.org
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 699 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0