Головна » 2009 » Червень » 12 » «Європейський діалог» запрошує на конференцію з методів європейської освіти молоді «ЧЕМПІОНИ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ОСВІТИ»
20:26
«Європейський діалог» запрошує на конференцію з методів європейської освіти молоді «ЧЕМПІОНИ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ОСВІТИ»
Молодіжні лідери, молодіжні працівники, лідери громадських організацій, тренери, педагоги… усі, хто активно працює у сфері європейської освіти молоді і зацікавлений в обміні досвідом методиками молодіжної роботи у сфері європейської інтеграції запрошуються до участі у підсумковій конференції проекту «Чемпіони європейської освіти».
Львів, 26-27 серпня, 2009
Чому «Чемпіони…?»
Програма «Чемпіони європейської освіти» (2008-2009) є продовженням програми «Фабрика мультиплікаторів – лідери європейської освіти» (2005-2006), націлена на запровадження демократичних практик молодіжної роботи, яка ґрунтується на європейських цінностях та активній участі молоді в суспільному житті.
Учасниками програм є справжні чемпіони з запровадження інноваційних підходів у роботі з молоддю, розвитку неформальної освіти та поширення знань про європейську, інтеграцію, європейські цінності та активне громадянство в молодіжних середовищах.

Конференція:  зустріч чемпіонів
 На підсумковій конференції організатори планують створити простір для спілкування усім, хто готовий поділитися своїми напрацюваннями та отримати новий стимул для роботи через сприйняття досвіду інших.

Програма: обмін досвідом
Учасники конференції матимуть змогу обмінятися досвідом щодо
- добрих практик роботи з молоддю у сфері європейської та неформальної освіти
- успішних тренінгових методик для різних цільових груп
- результатами навчальних та просвітницьких проектів
- залучення молоді до міжнародних програм обміну
- створення мереж локального партнерства

Остаточна програма формуватися згідно побажань та можливостей учасників.
Учасники: до 70 осіб.

До участі у конференції запрошуються:
- учасники попередніх етапів програм «Чемпіони європейської освіти» - 9 проектних груп;
- молодіжні лідери та представники громадських організацій, які працюють з молоддю та/або у сфері європейської інтеграції;
- педагоги освітніх та позашкільних закладів, зацікавлені у впровадженні програм європейської освіти;
- куратори та лідери шкільних/молодіжних євроклубів;
- тренери, які працюють у сфері неформальної освіти;
- представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, відповідальні за молодіжну політику та/або європейську інтеграцію;
- лідери молодіжних груп, інституцій підтримки, фахівці з молодіжної політики та усі інші зацікавлені європейською освітою молоді.

Що потрібно для того, щоб стати  учасником конференції?
Для участі в конференції учасники повинні заповнити АПЛІКАЦІЙНУ ФОРМУ і надіслати її до 26 липня на адресу factory@dialog.lviv.ua. У випадку якщо кількість зголошень перевищуватиме допустиму кількість учасників, відбір проводитиметься на конкурсній основі. Запрошені учасники будуть повідомлені про участь у конференції до 4 серпня 2009 року.

Практична інформація:
Конференція відбудеться у передмісті Львова Брюховичах. Початок заходу 26 серпня о 10:00, завершення – 27 серпня о 19:00. Приїзд учасників до Львова очікується 25 серпня після обіду або 26 серпня до 9:30; від’їзд – 27 серпня після 19:00 або 28 серпня до 12:00.

Участь у конференції, включаючи проживання і харчування є безплатною. Організатори загалом не покривають витрат на дорогу. Часткова компенсація проїзду можлива для учасників, вартість проїзду для яких є вищою ніж 200,00 грн.  (умови компенсації будуть повідомлені після 4-го серпня).

Більше інформації про навчальні програми з європейської освіти: http://www.dialog.lviv.ua/site/trainers/trienings/.
Більше інформації про програму «Чемпіони європейської освіти»: http://www.dialog.lviv.ua/site/projects/descr;124/ 

Програма “Чемпіони європейської освіти” реалізовується громадською організацією «Європейський діалог» в рамках проекту «Європейська освіта для неурядових ініціатив» підтримується Фондом імені Стефана Баторія”, в рамках програми “Громадянські ініціативи у Східній Європі”.

Координатор програми
– Ярина Боренько. ГО «Європейський діалог», пр. Чорновола 4, к.1, тел. 032 2971857, е-пошта: yaryna@dialog.lviv.ua, skype: yaryna_b
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 661 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0