Головна » 2009 » Червень » 12 » 16 червня в Києві -- 6-та Асамблея Громадської Ліги Україна-НАТО
20:45
16 червня в Києві -- 6-та Асамблея Громадської Ліги Україна-НАТО
16 червня в Києві відбудеться 6-та Асамблея Громадськоъ Ліги Україна-НАТО "Розбудова безпеки для громадянського суспільства в міжнародному контексті:сучасне сприйняття, стан і перспективи". Під час Асамблеї планується прийняти Громадську стратегію сприяння інтеграції України в НАТО.
Провідні громадські організації України, що працюють у сфері євроатлантичної інтеграції, запропонують своє бачення актуальних проблем національної безпеки та узгодять подальшу діяльність щодо інформування суспільства України про євроатлантичну інтеграцію.
Вперше в Україні буде відкрита дискусія з приводу Громадської стратегії сприяння євроатлантичній інтеграції України, яка в подальшому значно підвищить ефективність просування України в євроатлантичні структури.

До участі в Асамблеї запрошено представників міністерств та державних комітетів, що координують процес євроатлантичної інтеграції в Україні та мають спільні проекти з НАТО, науковців, студентів, народних депутатів України, офіцерів Збройних Сил України.

Дискусію модеруватимуть голова Громадської ліги Україна-НАТО Сергій Джердж, голова комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції Борис Тарасюк, т.в.о. Голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України Анатолій Мураховський, директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Мішель Дюре, Посол Королівства Норвегії в Україні Олав Берстад, директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін, віце-президент Атлантичної ради України Олег Кокошинський та інші провідні українські та іноземні експерти.

Міжнародним досвідом інформування населення про проблеми безпеки поділяться дипломати посольств Норвегії, Польщі, Словацької Республіки, Естонії, Латвії та інших посольств країн-членів НАТО.

Потрібна акредитація. Контактні дані: Кирило Животвоський, менеджер з комунікацій Kyryll.zhyvotovskyy@yahoo.com, 8 096 291 58 40

Початок реєстрації ЗМІ: 09:00, вівторок, готельний комплекс „Президент-готель” ( м. Київ, вул. Госпітальна, 12)
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 678 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0