Головна » 2009 » Липень » 17 » НОВИЙ КОНКУРС ДЛЯ ФОНДІВ ГРОМАД ТА ОРГАНІЗАЦІЙ ПІДТРИМКИ
22:01
НОВИЙ КОНКУРС ДЛЯ ФОНДІВ ГРОМАД ТА ОРГАНІЗАЦІЙ ПІДТРИМКИ
Глобальний фонд для фондів громад запрошує писати листи наміру щодо участі в його основному конкурсі 2009 року.
Ґранти надаватимуться на діяльність у таких галузях:

1. Підтримка досліджень, організаційної спроможності й експериментів серед конкретних фондів громад, місцевих благодійних інституцій та ініціативних груп.

2. Просування співпраці, розвиток та зміцнення мереж фондів громад та інших благодійних інституцій на регіональному, національному та міжнародному рівнях.

Процес подання заявок до Глобального фонду має дві стадії. Останній термін подання листів наміру – 7 серпня 2009 року. Частина організацій отримає запрошення подавати повну заявку. Її слід надіслати до 30 вересня 2009 року.

Листи наміру також можна подавати на нову ґрантову програму, мета якої – підтримка і просування досліджень та ідей щодо поліпшення політики, адвокації та зміцнення зв’язків між фондами громад і місцевою філантропією з одного боку та зусиллями уряду й міжнародних донорів – з іншого – задля розвитку громад. Для таких листів наміру обмежень у часі немає.

Обсяг листа не повинен перевищувати 3 сторінок. Прийнятні мови – англійська, французька, іспанська та російська. У ньому необхідно вказати контактні дані, місію, сфери діяльності та річний бюджет організації. Фондам громад слід розповісти про територію та населення, на які він працює. Організаціям підтримки – про територію та НУО, яким надається допомога. Також треба описати очікувані заходи та їх результати в рамках ґрантової пропозиції, тривалість заходів.

Детальна інформація – на сайті Глобального фонду для фондів громад http://www.wings-globalfund.org/ .
Довідки можна отримати, написавши на ел. адресу info@wings-globalfund.org.


Джерело: http://www.ufb.org.ua/international/1301.html

Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 713 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0