Головна » 2009 » Липень » 20 » Докторські стипендії Мюнстерського університету (Німеччина)
18:24
Докторські стипендії Мюнстерського університету (Німеччина)
Університет Міста Мюнстер у Вестфалії, Німеччина (Westfaelische Wilhelms-Universitaet Muenster, Germany) пропонує до 10 докторських стипендій для написання докторської роботи в галузі гуманітарних наук.
Останній термін подання документів – 30 вересня 2009 року.

Розглядаються дослідницькі пропозиції в царині гуманітарної науки (політичні та соціальні науки, філософія, історія, релігієзнавство та соціологія релігії, культурологія, етнологія, правознавство), причому перевагою буде міждисциплінарна спрямованість запропонованого дослідження.

Підготовка дослідження докторанта відбуватиметься у тісній співпраці з Осередком досліджень політики і релігії у домодерній та модерній культурах при Мюнстерському університеті.
Докторська стипендія (близько 900 євро щомісяця) надається на дворічний термін, після чого можливим є її продовження на третій рік.
Для участі в конкурсі необхідно надати:
-- опис пропонованого дослідницького проекту (п’ять сторінок зі списком літератури). -- Проект має бути дотичним до одного з чотирьох напрямків роботи Осередку.
-- супровідний лист;
-- СV;
-- копії диплому та додатку до диплому;
-- дві академічні рекомендації.

Бажано надсилати усі документи електронною поштою (у випадку копій дипломів – pdf-версію) на адресу Julia.simoleit@uni-muenster.de.

Останній термін подання документів – 30 вересня 2009 року.

Повна інформація про стипендії на сайті університету http://www.uni-muenster.de/Religion-und-Politik/en/aktuelles/ausschreibungen/Ausschreibung_Graduiertenschule_05_2009.html

Джерело: http://3sektor.blogspot.com/2009/07/blog-post_5518.html

 

Категорія: Стажування | Переглядів: 682 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0