Головна » 2009 » Липень » 20 » Фотоконкурс «Моє місто – європейське місто!»
18:44
Фотоконкурс «Моє місто – європейське місто!»
6 липня «Наше Радіо» в рамках проекту «Європа в серцях українців», що фінансується Європейським Союзом, оголошує початок національного фотоконкурсу «Моє місто – європейське місто!». Головною метою конкурсу є пробудити в українців, насамперед у молоді, почуття гордості за свій рідний край і приналежності до великої сім’ї європейських народів.
Починаючи з 6 липня кожен бажаючий зможе опублікувати авторське фото свого міста на сайті проекту «Європа в серцях українців» (www.esua.info), стати учасником змагання за головний приз – професійну фотокамеру та здобути для свого міста титул «найбільш європейського» в Україні. Також переможець конкурсу отримає можливість стати учасником ток-шоу на «Нашому Радіо» та розповісти на всю країну про себе і своє рідне місто.

На сайті www.esua.info всі бажаючі зможуть голосувати за фото, що їм сподобалися найбільше. Переможця буде визначено Експертною комісією із врахуванням результатів голосування.

Конкурс також має на меті показати, що в Україні є багато красивих міст і мальовничих куточків, гідних стати візитною карткою України в Європі. Він також допоможе скласти своєрідний фото путівник по Україні, який стане в пригоді як самим українцям, так й іншим європейцям, які бажають ближче познайомитись із Україною.

Радіостанція «Наше Радіо» є партнером Європейського Союзу і проводить спільний ефірний проект «Європа в серцях Українців», направлений на розповсюдження серед молоді актуальної інформації про Європейський Союз, діяльність Європейської Комісії, висвітлення відносин та спільних програм України та ЄС. В ефірних програмах обговорюються усі аспекти відносин ЄС - Україна, можливості української молоді, які надають програми та проекти ЄС в Україні. Також щонеділі відбувається ток-шоу з відомими діячами країни на актуальні теми відносин України та ЄС.

За додатковою інформацією ви можете звертатись:
Даник Андрій,
промо-менеджер,
радіостанції "Наше Радио"

тел.: 569-93-95
факс: 483 80 20
danik@communicorp.com.ua

Джерело: http://ngo.donetsk.ua/grants/2194

Категорія: ФОТОконкурси | Переглядів: 1356 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0