Головна » 2009 » Липень » 20 » до 30/08/2009 - Фестиваль молодіжного відео "PLURAL +"
18:51
до 30/08/2009 - Фестиваль молодіжного відео "PLURAL +"
Міжнародна організація з міграції (МОМ) запрошує молодих українців (9 - 25 років) взяти участь у конкурсному фестивалі молодіжного відео “PLURAL +” на тему міграції та різноманітності, що відбудеться в Нью-Йорку.
З 1-го липня по 30 серпня 2009 року молодь зі всього світу може надсилати свої відеосюжети на тему міграції та різноманітності. Відео буде оцінювати престижне міжнародне журі, до складу якого входить всесвітньо відомий іранський режисер, сценарист та продюсер Аббас Кіаростамі.
Фестиваль PLURAL + спрямований на посилення можливостей молодим людям висловитися з приводу міграції та різноманітності, та зробити так, щоб їхній голос був почутий іншими людьми. В рамках фестивалю молодь з усього світу може надсилати свої короткі відео, в яких відображені думки, позиції, запитання та пропозиції щодо гармонійного розвитку суспільства.

Цей молодіжний проект «Відео-фестиваль PLURAL +» є результатом Другого форуму Альянсу цивілізацій ООН у Стамбулі, що проходив 6-7 квітня 2009 року. Цей форум сконцентрував у собі енергію, уяву та ідеї широкого кола партнерів, від міжнародних організацій до медіа, від урядів до громадянського суспільства, від релігійних лідерів до молоді.

МОМ пропонує молоді бути творчою у передачі своїх роздумів, почуттів та досвіду на таку тематику, як інтеграція мігранта, ідентичність, права людини, соціальна інтеграція. Ці відео стануть результатом діалогу та дискусії про міграцію та різноманіття.

Відео-фестиваль PLURAL + підтримують численні міжнародні партнерські організації, такі як Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ, Програма розвитку ООН, Центр ЮНЕСКО в Каталонії, Кінофестиваль «Без кордонів», Фонд Анни Лінд, Бакафорум.

PLURAL + запрошує молодь поділитися своїми думками щодо того, як розвивати гармонійне суспільство різноманіття. Престижне міжнародне журі оголосить переможців на Церемонії нагородження у відомому Медіа-Центрі Пейлі в Нью-Йорку 18 грудня 2009 року, в Міжнародний День Мігранта.

Переможці отримають грошову винагороду у розмірі 1.000 доларів США.

Детальнішу інформацію про фестиваль англійською, арабською, французькою та іспанською мовами можна знайти за цим лінком: http://www.unaoc.org/content/view/346/257/lang,en/.

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, звертайтеся до пані Анна Ліллікрап – alillicrap@iom.int.
 
Категорія: ФОТОконкурси | Переглядів: 802 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0