Головна » 2009 » Липень » 24 » конкурс проектів програми конференції „Реформування податкової служби в Україні відповідно до європейських стандартів”
19:25
конкурс проектів програми конференції „Реформування податкової служби в Україні відповідно до європейських стандартів”
Державна податкова адміністрація України оголошує конкурс серед громадських організацій на кращий проект програми з проведення у 2009 році конференції на тему „Реформування податкової служби в Україні відповідно до європейських стандартів”
Конкурс проводиться з метою забезпечення прозорості та ефективного розподілу коштів, які передбачаються у державному бюджеті для реалізації Державної цільової програми інформування громадськості з питань європейської інтеграції України на 2008-2011 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 2 липня 2008 року №594.

З метою підвищення рівня поінформованості громадськості про пріоритети, стан виконання поточних завдань, перспективи реалізації державної політики європейської інтеграції передбачено проведення конференцій на тему „Реформування податкової служби в Україні відповідно до європейських стандартів”.

Відбір проектів програм проведення конференції проводитиметься на конкурсних засадах, як це передбачено постановою Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2008 року №956 „Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору проектів і програм інформування громадськості з питань європейської інтеграції, розроблених громадськими організаціями”.

На проведення конференції на тему „Реформування податкової служби в Україні відповідно до європейських стандартів” у 2009 році передбачено кошти з Державного бюджету в сумі 60 тис. грн.

Конкурсна документація приймається протягом одного місяця з дня опублікування цього оголошення у друкованих засобах масової інформації за адресою: – 04655, МПС, м. Київ – 53, Львівська площа, 8, ДПА України. Департамент масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян

Контактний телефон: (044) 590-27-10.

Детальніше про умови конкурсу - на сайті ДПА України:

 
Джерело: ep@irf.kiev.ua
Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 680 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0