Головна » 2009 » Липень » 24 » Діалог із сусідами 2.0: Академія бачення понад кордонами
19:49
Діалог із сусідами 2.0: Академія бачення понад кордонами
Товариства DRUMLA нагадує про цікаву можливість для студентів та молодих діячів неурядових організацій взяти участь у семиденному семінарі, який проходитиме 3-9 серпня 2009 р. у містах Чернігів та Київ. Для учасників з Польщі, Німеччини, України та Білорусі передбачена насичена навчальна програма, у фокусі якої - тренінги із журналістики, управління проектами та фандрайзингу.
"Діалог із сусідами 2.0: Академія бачення над кордонами" - це міжнародна ініціатива підтримки громадянського суспільства та поширення доступу до об’єктивної інформації. Більш детальна інформація - на сторінці проекту.

Головна тема зустрічі – катастрофа у Чорнобилі.

Чернігів в Україні знаходиться поблизу білорусько-українського кордону, неподалік Чорнобиля. Катастрофа, що відбулася в середині 80-х років, є проблемою, що зараз об’єднує два народи. Ця подія останнім часом найбільше визначила свідомість людей, які проживають у цьому регіоні і показала їм відсутність комунікативних процесів. До сьогодні тема наслідків, які катастрофа приносить місцевим мешканцям, оповита завісою мовчання.

«Якщо зосередимося на цій проблемі, проаналізуємо процеси, що впливають на формування міжкультурного діалогу на прикордонні України та Білорусі», - говорить координатор проекту Філіп Паздерскі.

Протягом тижня, 3-9 серпня 2009 р., молодь з Польщі, Німеччини, України і Білорусі візьме участь у різноманітних тренінгах, навчальних візитах та зустрічах з місцевими громадськими організаціями. Зустріч закінчиться виїздом до Києва. Всі заняття відбуватимуться англійською мовою.

Ви можете надсилати зголошення про свою участь у семінарі до 28 липня (включно) на адресу drumla_s@wp.pl.

Студенти та молоді діячі громадських організацій можуть зголошуватися до міжнародного семінару на тему міжкультурного діалогу.

Громадське об'єднання для Подляської Землі "Друмля" - молода громадська організація, яка з'явилася в грудні 2003 року. Основна територія діяльності - Східна Польща, зокрема регіон Подлясся. Серед головних цілей організації - активізація місцевого співтовариства шляхом організації конференцій, семінарів та інших наукових зустрічей, пропаганда інноваційних форм освіти, вирівнювання шансів на отримання освіти, просування Подлясся.

Контакти:
ul. Sobieskiego 5/4
15-013 Bialystok
POLSKA
drumla_s@wp.pl
+48 607643070

 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 755 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0