Головна » 2009 » Липень » 31 » Заключний захід Проекту ЄС з підтримки малих та середніх підприємств
13:47
Заключний захід Проекту ЄС з підтримки малих та середніх підприємств

Проект Європейського Союзу (ЄС): «Підтримка розвитку ділової спроможності українських малих та середніх підприємств – міжнародний аспект» впроваджується WYG International (Великобританія) у Київській, Львівській і Харківській областях. Проект сприяє розвитку конкурентоздатності малих і середніх підприємств (МСП) завдяки підвищенню їх ефективності, наданню рекомендацій основним структурам з розвитку МСП, консультативно-методологічній підтримці щодо експортно-інвестиційної діяльності, залучення іноземних інвестицій, а також шляхом підвищення обізнаності МСП щодо інтернаціоналізації бізнесу у країні. Проект розпочався у вересні 2007 р. і триватиме до 31 серпня 2009 р. Проект надає підтримку 62 МСП трьох пріоритетних областей – Київської (компанії сектору інформаційні технології), Львівської (компанії сектору деревообробка і виготовлення меблів) та Харківської (компанії сектору машинобудування та устаткування).

Результати та досягнення Проекту будуть представлені під час Заключного заходу Проекту, що відбудеться 3 серпня 2009 року у Києві, за адресою: готель «Riviera» вул. Сагайдачного, 15, метро «Поштова площа».

Досвід пілотних МСП компаній, набуті знання та рекомендації будуть представлені експертами Проекту, представниками Держкомпідприємництва (ДКРПП), головного партнера Проекту, організаціями, задіяними в Проекті і пілотними МСП, бенефіціантами Проекту.

Також буде організований брифінг для преси, з метою розповсюдження результатів Проекту серед більш широкої аудиторії, зацікавленої даною тематикою.

Організації, задіяні в Проекті, міжнародні донори та представники засобів масової інформації запрошуються взяти участь у заключному заході Проекту.

Для отримання більш детальної інформації, звертайтесь до:

Кена Накбара, керівника Проекту, ken.nachbar@sme-int.com.ua

Реєстрація представників засобів масової інформації: Наталія Мартиненко, експерт зі зв’язків з громадськістю nataliya.martynenko@sme-int.com.ua 8-067-9049284

Більш детальна інформація та попередня програма заходу на сайті представництва Єврокомісії в Україні.
http://ec.europa.eu/delegations/ukraine/press_corner/all_news/news/20090729_02_uk.htm
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 611 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0