Головна » 2009 » Серпень » 5 » Місцева преса як інструмент демократизації України в контексті стандартів ЄС
22:08
Місцева преса як інструмент демократизації України в контексті стандартів ЄС
Громадські організації Товариство «Східноєвропейський демократичний центр» (EEDC, Польща) та «Iнститут розвитку регіональної преси» (ІРРП, Україна, http://www.irrp.org.ua/) запрошують приватні видавництва місцевих суспільно-політичних або інформаційно-рекламних газет Півдня та Сходу України взяти участь у Конкурсі на кращий матеріал або цикл статей з питань висвітлення діяльності органів влади та місцевого самоврядування, які буде нагороджено цінними призами.
Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Харківська, Херсонська області та АР Крим
Мета програми – покращити висвітлення пресою діяльності місцевої влади та відповідно посилити контроль за владою з боку ЗМІ та громадськості через підвищення загальних професійних стандартів роботи журналістів та редакцій та поглиблене вивчення засад діяльності місцевої влади.

Лауреати конкурсу та найкращі учасники тренінгів отримають запрошення на стажування у Польщі протягом 1 тижня восени 2009 року.

За додатковою інформацією ви можете звернутися до менеджера ІРРП Ганни Вілісової (тел.8-067 547-22-33, info@irrp.org.ua ) або Йоанни Ханило, координатора проекту у Польщі (тел. 8-10-48-22 847-20-74, jchanilo@eedc.org.pl ).

Iнформація про організаторів:

Товариство «Східноєвропейський Демократичний Центр» (Stowarzyszenie Wschodnioeuropejskie Centrum Demokratyczne (скорочено EEDC) багато років реалізує проекти, спрямовані на розвиток демократії та громадянського суспільства в Білорусі, Україні, Центральній Азії, Росії та інших пострадянських країнах, співпрацюючи з громадськими організаціями та місцевими (локальними) ЗМІ. З 2003 року EEDC проводить навчальні заходи (тренінги, консультації, стажування в Польщі) з незалежної журналістики, управління регіональною та локальною пресою в Україні, Білорусі, Молдові, Киргизстану, Таджикистані та Узбекистані. У 2007 році в Україні було реалізовано проект за підтримки Міністерства закордонних справ Польщі в рамках допомоги розвитку «Polska Pomoc».

Кінцевий термін подачі матеріалів на конкурс – 14 вересня 2009 року включно.

Докладніше про конкурс дізнайтеся на сайті http://www.irrp.org.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=1240&Itemid=64


Джерело: http://eu.prostir.ua/competitions/236344.html

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 659 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0